donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
0
(0)

Oplichter die andermans perceel ‘verkocht’, aangehouden

lees ook ...

17-jarige jongen mishandelt buurmeisje

De verdachte B.M. alias Nasilio (17) is op dinsdag 26 september 2023 door de politie van het bureau Latour in de kraag gevat ter zake zware mishandeling. B.M. wordt ervan verdacht zich in de middag va...

Een benadeelde, K.L. deed op dinsdag 11 april 2023 aangifte met betrekking tot oplichting op het politiebureau de Nieuwe Grond. De aangeefster gaf de politie aan dat zij na het bezichtigen van een perceel, deze kocht bij B.R. en via de notaris een voorschot in SRD betaalde.

Hierna deed de vrouw na enige tijd het adres aan dat stond op haar koop overeenkomst. Bij aankomst op dat adres bleek het niet om het perceel te gaan dat ze met B.R. was gaan bezichtigen, aangezien er andere mensen op dat adres woonachtig waren. Zij maakte direct contact met de verkoper die aan de vrouw te kennen gaf dat de straatnaam was veranderd. Aangezien dit niet het geval was, eiste de aangeefster haar geld terug.

B.R. kon de vrouw niet terug betalen, waardoor zij aangifte tegen hem deed. De verdachte werd een aantal keren ontboden door de politie, maar deed pas op 16 juni 2023 het politiebureau aan, waarna hij direct werd aangehouden ter zake oplichting en voorgeleid bij de Hulp Officier van Justitie.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte B.R. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOplichter die andermans perceel 'verkocht', aangehouden