woensdag 24 april 2024
32 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
5
(3)

Oplichter die huurders bedroog met valse appartementen vastgezet

lees ook ...

Arrestatie na poging seksueel misbruik en diefstal bij bejaa...

Een 40-jarige man met de initialen R.W. is aan de Bonistraat door het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) aangehouden. Hij zou op dinsdag 16 april 2024 geprobeerd te hebben de 70-jarige H.B. seksuee...

De politie van Santodorp heeft de 34-jarige M.T., beter bekend onder de bijnamen “Pepe” of “Apepe”, aangehouden op verdenking van oplichting en verduistering. Drie gedupeerden, allen op zoek naar een huurwoning, hebben bij het politiebureau aangifte gedaan tegen M.T. Volgens hun verklaringen heeft de verdachte in de maanden januari en februari van dit jaar meerdere betalingen voor de huur van een appartement ontvangen.

Echter, na het ontvangen van het geld, verzon M.T. steeds verschillende excuses waardoor de slachtoffers het appartement niet konden betrekken. Na een zoekactie werd de frauduleuze verhuurder aangehouden en voor verdere verhoor overgebracht naar het politiebureau.

In overleg met het Openbaar Ministerie is besloten om M.T. in hechtenis te nemen in afwachting van verder onderzoek. De politie vermoedt dat er meer slachtoffers zijn die door dezelfde oplichtingspraktijken zijn getroffen.

Deze slachtoffers worden daarom aangemoedigd om contact op te nemen met de politie van Santodorp via de telefoonnummers 485240 of 485250.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOplichter die huurders bedroog met valse appartementen vastgezet