zondag 26 mei 2024
33 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Operatie zero tolerance doet drugsinvallen

lees ook ...

Politie Stolkertsijver onderschept drugs in cornflakesdozen

De politie van de controlepost te Stolkertsijver heeft op zaterdag 11 mei 2024 en zaterdag 18 mei 2024 succesvolle drugsinbeslagnames uitgevoerd. Tijdens een voertuigcontrole op 11 mei 2024 ontdekten ...

De politie van Regio midden heeft in het kader van operatie Zero Tolerance, op donderdag 09 februari binnen het verzorgingsgebied van het ressort De Nieuwe Grond op twee verschillende locaties drugsinvallen gepleegd.

Aan de Tout Lui Fautweg werden voor een supermarkt op de hoek van de Indira Gandhi- en de Vredeslustweg 2, de verdachte Ryan W. en de gebroeders Fabrice J. en Rayen J. aangehouden ter zake overtreding van de wet verdovende middelen.

Op de verdachten werden een hoeveelheid marihuana en hasj in verschillende verpakkingen, een fijn weger, een onbekend geldbedrag in Srd en Euro’s en andere goederen aangetroffen en in beslag genomen .

Verder zijn er op verschillende locaties roadblocks gehouden, waarbij er ongeveer 300 voertuigen zijn gecontroleerd. Tweeëntwintig (22) bestuurders zijn geverbaliseerd ter zake diverse verkeersovertredingen zoals: -Rijden zonder dat het voertuig verzekerd is (1), -Het voertuig niet ter herkeuring hebben aangeboden (8)
-Rijden met een defect koplamp (7), -Rijden zonder veiligheidsgordel (2), -Rijden zonder kentekenplaat (2)

Ook op zaterdag 11 februari werd er een roadblock gehouden, waarbij er ongeveer 145 voertuigen zijn gecontroleerd. Eenentwintig (21) bestuurders zijn geverbaliseerd ter zake diverse verkeersovertredingen zoals: -Rijden zonder rijbewijs (3), -Rijden zonder dat het voertuig verzekerd is (3), -Het voertuig niet ter herkeuring hebben aangeboden (14), -Rijden met een defect koplamp (3), -Rijden zonder kentekenplaat (1), -Rijden met micaplaat (6), die ter plaatse zijn verwijderd.

Tijdens surveillance heeft de politie eveneens hangjongeren verwijderd te Sol Grando en Lelydorp Centrum, die in het openbaar alcohol gebruikten. Op de hoek van de Welgedacht A weg en de Magentakanaal waren er jongeren die overluid muziek afspeelden uit hun voertuigen die ook verwijderd werden. Verder zijn flirtende koppels die als verdachten konden worden aangemerkt, aangezegd de locaties te verlaten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOperatie zero tolerance doet drugsinvallen