maandag 5 juni 2023
24.2 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Oom ingesloten na fatale steekpartij bij familieruzie in Paramaribo

lees ook ...

Juweliersarbeider aangehouden wegens verduistering en oplich...

De politie van het bureau Nieuwe Haven heeft op dinsdag 30 mei 2023 een 41-jarige man, K.R., aangehouden op verdenking van verduistering en oplichting. K.R., die werkzaam was als arbeider bij een juwe...

Een familieruzie is uitgelopen op een fatale steekpartij in Paramaribo, waarbij de 28-jarige B.R. kort na aankomst op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) is overleden. De verdachte, een 57-jarige oom van het slachtoffer, is door het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) aangehouden en overgedragen aan de politie.

Van overige familieleden werd vernomen dat het slachtoffer B.R. dat hevig bloedde, per eigen gelegenheid voor medische hulp was vervoerd naar de SEH. Het RBTP droeg de verdachte R.S. over aan de Politie van het bureau Geyersvlijt die eveneens het adres aandeed voor onderzoek. Ook het scherp voorwerp waarmee het strafbare feit is gepleegd is in beslag genomen.

Het scherpe voorwerp waarmee het misdrijf is gepleegd, is in beslag genomen. Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOom ingesloten na fatale steekpartij bij familieruzie in Paramaribo