dinsdag 16 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
0
(0)

Oom ingesloten na fatale steekpartij bij familieruzie in Paramaribo

lees ook ...

Narcoticabrigade arresteert medeplichtigen in 11 kilo drugsz...

Op dinsdag 9 april 2024 heeft de Narcoticabrigade twee drugsverdachten, geïdentificeerd als C.C. (29) en D.J. (41), aangehouden tijdens een lopend onderzoek. Deze individuen worden ervan verdacht betr...

Een familieruzie is uitgelopen op een fatale steekpartij in Paramaribo, waarbij de 28-jarige B.R. kort na aankomst op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) is overleden. De verdachte, een 57-jarige oom van het slachtoffer, is door het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) aangehouden en overgedragen aan de politie.

Van overige familieleden werd vernomen dat het slachtoffer B.R. dat hevig bloedde, per eigen gelegenheid voor medische hulp was vervoerd naar de SEH. Het RBTP droeg de verdachte R.S. over aan de Politie van het bureau Geyersvlijt die eveneens het adres aandeed voor onderzoek. Ook het scherp voorwerp waarmee het strafbare feit is gepleegd is in beslag genomen.

Het scherpe voorwerp waarmee het misdrijf is gepleegd, is in beslag genomen. Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOom ingesloten na fatale steekpartij bij familieruzie in Paramaribo