dinsdag 3 oktober 2023
27.2 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Oom en neefje na schietincident aangehouden

lees ook ...

Onderzoek naar valsheid in geschrifte leidt tot aanhoudingen...

Op zaterdag 23 september 2023 heeft de recherche van Regio Midden de verdachte P.W. (27) aangehouden vanwege zijn betrokkenheid bij valsheid in geschrifte. Diverse bedrijven hebben aangifte gedaan op ...

D.T., 22 jaar en zijn 37-jarige oom M.T. zijn op donderdag 29 juni 2023 door de politie van het bureau Flora, na een uit de hand gelopen ruzie die eindigde in een schietincident, op een adres in het politieressort aangehouden.

Het voorlopige onderzoek van de politie die na de melding van het schietincident het adres aandeed, wees uit dat D.T. een glas water wilde, hetgeen zijn grootvader hem weigerde. Op een gegeven moment ging de verdachte gewapend met een scherp voorwerp in zijn hand tekeer met zijn grootouders.

De oom M.T. die het gebeuren hoorde, kwam gewapend met een windbuks naar zijn neefje toe om hem om rekenschap te vragen. Dit viel niet in goede aarde bij D.T. en ging zijn oom te lijf, waarbij hij D.T. met het scherp voorwerp in zijn bovenbeen heeft verwond. De oom schoot op zijn beurt gericht op zijn neefje en deze werd geraakt in zijn bovenarm en gelaat. Beide wapens zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

Zowel de oom als het neefje werden voor medische hulp naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis vervoerd. Na medische behandeling zijn beide gewonden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. D.T. en M.T. zijn als verdachten aangemerkt en zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOom en neefje na schietincident aangehouden