maandag 15 juli 2024
24 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
5
(1)

Oom doodgestoken in Paramaribo, verdachte gearresteerd

lees ook ...

Vrouwelijke verdachte aangehouden voor drugssmokkel via post...

Op zondag 14 juli 2024 heeft een gemengd team van de politie de 26-jarige verdachte D.W. aangehouden aan de Franchepanestraat wegens overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De afdeling Narcoticabr...

Naar aanleiding van een steekpartij op de avond van dinsdag 4 april 2023 aan de Richard Voullairestraat, heeft de 44-jarige J.R. ter plaatse het leven gelaten. Het Bureau Nieuwe Haven heeft de plaats delict onderzocht na melding van de dodelijke steekpartij. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat het slachtoffer en de verdachte T.R. (32) eerder op de dag een woordenwisseling hadden. De moeder van T.R. wist de ruzie te sussen.

Na het verlaten van de woning kwam T.R. later op de dag zijn oom opnieuw tegen en er ontstond een gevecht tussen de twee. Andere familieleden kwamen op het gegil af en de moeder van T.R. scheidde de vechtende mannen.

Bij het uit elkaar halen viel J.R. op de grond en overleed ter plaatse. De jongere broer van het slachtoffer schoot te hulp, maar werd ook aangevallen door de verdachte en liep twee diepe snijwonden aan zijn voorhoofd op. Een arts bevestigde de dood van J.R.

Later op de avond verliet de verdachte de plaats van het delict, maar werd door de politie van het Bureau Nieuwe Haven aan de Kankantriestraat aangehouden. T.R. werd naar het politiebureau gebracht voor voorgeleiding.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie (O.M.) is hij in verzekering gesteld. Het lichaam van het slachtoffer is op bevel van het O.M. voor obductie in beslag genomen. De zaak is inmiddels overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten voor verdere onderzoek

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOom doodgestoken in Paramaribo, verdachte gearresteerd