donderdag 18 april 2024
24 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
5
(1)

Oom doodgestoken in Paramaribo, verdachte gearresteerd

lees ook ...

Procureur-generaal vraagt opsporing van Braziliaanse drugsve...

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname heeft opdracht gegeven tot de opsporing en aanhouding van Renan de Oliveira Pacheco, geboren op 31 december 1987 in Brazilië. Pacheco wordt v...

Naar aanleiding van een steekpartij op de avond van dinsdag 4 april 2023 aan de Richard Voullairestraat, heeft de 44-jarige J.R. ter plaatse het leven gelaten. Het Bureau Nieuwe Haven heeft de plaats delict onderzocht na melding van de dodelijke steekpartij. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat het slachtoffer en de verdachte T.R. (32) eerder op de dag een woordenwisseling hadden. De moeder van T.R. wist de ruzie te sussen.

Na het verlaten van de woning kwam T.R. later op de dag zijn oom opnieuw tegen en er ontstond een gevecht tussen de twee. Andere familieleden kwamen op het gegil af en de moeder van T.R. scheidde de vechtende mannen.

Bij het uit elkaar halen viel J.R. op de grond en overleed ter plaatse. De jongere broer van het slachtoffer schoot te hulp, maar werd ook aangevallen door de verdachte en liep twee diepe snijwonden aan zijn voorhoofd op. Een arts bevestigde de dood van J.R.

Later op de avond verliet de verdachte de plaats van het delict, maar werd door de politie van het Bureau Nieuwe Haven aan de Kankantriestraat aangehouden. T.R. werd naar het politiebureau gebracht voor voorgeleiding.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie (O.M.) is hij in verzekering gesteld. Het lichaam van het slachtoffer is op bevel van het O.M. voor obductie in beslag genomen. De zaak is inmiddels overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten voor verdere onderzoek

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOom doodgestoken in Paramaribo, verdachte gearresteerd