dinsdag 28 november 2023
32.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
5
(1)

Ontvluchte jeugdige arrestanten weer aangehouden

lees ook ...

Politie grijpt in bij gijzeling

Op zaterdag 18 november 2023 heeft de politie van het bureau Latour de 32-jarige verdachte L.F. gelokaliseerd en gearresteerd op een adres in het ressort Latour. Diezelfde dag legde de 39-jarige D.S. ...

Het Regio Bijstand Team Paramaribo, heeft op dinsdag 27 september omstreeks 09.30 uur de twee jeugdige ontvluchte arrestanten Luciano Pinas en Joël Majoko in een woning aan de Bolletriestraat wederom aangehouden.

De wetsdienaren hebben tijdens hun weder aanhouding nog twee andere verdachten die hen onderdak had geboden, aangehouden. In eerste instantie ontkenden deze twee verdachten Dwayne K. (29) en Tocheiro C. (24) dat de ontvluchte arrestanten zich op dat adres bevonden.

Bij een ingesteld onderzoek door de politie werden Luciano en Joël onder een bed aangetroffen. Dwayne en Tocheiro zijn overgebracht naar het politiebureau Nieuwe Haven en zullen bij de Hulp Officier van Justitie worden voorgeleid. Beide jeugdige arrestanten zijn overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

De politie doet een oproep aan de gemeenschap om geen onderdak te verschaffen aan criminelen, aangezien dit strafbaar is.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOntvluchte jeugdige arrestanten weer aangehouden