vrijdag 19 april 2024
28 C
Paramaribo
8.4 C
Amsterdam
5
(1)

Ontvluchte jeugdige arrestanten weer aangehouden

lees ook ...

Ondernemer gearresteerd na vondst vuurwapen bij roadblock in...

Tijdens een roadblock aan de Kwattaweg op maandag 15 april 2024, in het kader van "Operatie Zero Tolerance", hebben politiemedewerkers van de Surveillance Unit Duisburglaan (SUD) in samenwerking met l...

Het Regio Bijstand Team Paramaribo, heeft op dinsdag 27 september omstreeks 09.30 uur de twee jeugdige ontvluchte arrestanten Luciano Pinas en Joël Majoko in een woning aan de Bolletriestraat wederom aangehouden.

De wetsdienaren hebben tijdens hun weder aanhouding nog twee andere verdachten die hen onderdak had geboden, aangehouden. In eerste instantie ontkenden deze twee verdachten Dwayne K. (29) en Tocheiro C. (24) dat de ontvluchte arrestanten zich op dat adres bevonden.

Bij een ingesteld onderzoek door de politie werden Luciano en Joël onder een bed aangetroffen. Dwayne en Tocheiro zijn overgebracht naar het politiebureau Nieuwe Haven en zullen bij de Hulp Officier van Justitie worden voorgeleid. Beide jeugdige arrestanten zijn overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

De politie doet een oproep aan de gemeenschap om geen onderdak te verschaffen aan criminelen, aangezien dit strafbaar is.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOntvluchte jeugdige arrestanten weer aangehouden