zaterdag 3 december 2022
25 C
Paramaribo
2.7 C
Amsterdam
5
(1)

Ontvluchte jeugdige arrestanten weer aangehouden

lees ook ...

Drugskoerier aangehouden op Srefidensi

Op onze onafhankelijkheidsdag 25 november werd de 42 jarige drugsverdachte N.S. door de Stootgroep Oost, onderleiding van de Regio commandant hoofdinspecteur Melvin Pinas aangehouden. De verdachte ...

Het Regio Bijstand Team Paramaribo, heeft op dinsdag 27 september omstreeks 09.30 uur de twee jeugdige ontvluchte arrestanten Luciano Pinas en Joël Majoko in een woning aan de Bolletriestraat wederom aangehouden.

De wetsdienaren hebben tijdens hun weder aanhouding nog twee andere verdachten die hen onderdak had geboden, aangehouden. In eerste instantie ontkenden deze twee verdachten Dwayne K. (29) en Tocheiro C. (24) dat de ontvluchte arrestanten zich op dat adres bevonden.

Bij een ingesteld onderzoek door de politie werden Luciano en Joël onder een bed aangetroffen. Dwayne en Tocheiro zijn overgebracht naar het politiebureau Nieuwe Haven en zullen bij de Hulp Officier van Justitie worden voorgeleid. Beide jeugdige arrestanten zijn overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

De politie doet een oproep aan de gemeenschap om geen onderdak te verschaffen aan criminelen, aangezien dit strafbaar is.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOntvluchte jeugdige arrestanten weer aangehouden