woensdag 24 april 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
5
(1)

Ontvluchte jeugdige arrestanten opnieuw aangehouden voor moord en verkrachting

lees ook ...

Braziliaanse verdachten van berovingen vastgezet na aanhoudi...

Op zaterdag 20 april 2024 zijn drie verdachten van Braziliaanse afkomst, genaamd J.D. (35), J.D. (41) en A.D. (38), gearresteerd door militairen in het Lawagebied van Suriname. De arrestatie volgde op...

De politie van het bureau Livorno heeft vrijdagochtend de twee jeugdige ontvluchte arrestanten N.R. (16) en M.W. (18) op de kruising van de Sir Winston Churchillweg en de Tout Luit Foutkanaalweg opnieuw aangehouden. Tijdens surveillance diezelfde ochtend signaleerden de wetsdienaren vier jonge mannen en vermoedde dat het om de jeugdige ontvluchte arrestanten moest gaan.

Toen de politie hen heel dichtbij was genaderd, zagen zij kans zich uit de voeten te maken, achterna gezeten door de wetsdienaren. Het gelukte de politie N.R. en M.W. opnieuw aan te houden. N.R. is ingesloten voor poging tot moord en M.W. voor verkrachting.

De twee andere arrestanten D.R. en C.D. beiden 17 jaar oud zagen kans uit handen van de politie te blijven. D.R. was ingesloten voor poging tot moord en C.D. voor diefstal middels geweldpleging. Aan de opsporing en weder aanhouding wordt gewerkt.

N.R. en M.W. werden vervolgens overgedragen aan de politie van Jeugdzaken. Na te zijn voorgeleid zijn beiden weer achter slot en grendel geplaatst. Aan de opsporing en weder aanhouding van de twee andere arrestanten wordt gewerkt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOntvluchte jeugdige arrestanten opnieuw aangehouden voor moord en verkrachting