woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
5
(1)

Ontsnapte arrestant na 2 jaar weer achter tralies na identificatie bij controlepost

lees ook ...

Procureur-generaal vraagt opsporing van Braziliaanse drugsve...

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname heeft opdracht gegeven tot de opsporing en aanhouding van Renan de Oliveira Pacheco, geboren op 31 december 1987 in Brazilië. Pacheco wordt v...

Tijdens controlewerkzaamheden bij de controlepost te Stolkertsijver op vrijdag 8 maart 2024 werd S.D. positief geïdentificeerd als een arrestant die op 7 juli 2021 uit het cellenhuis van het politiebureau Centrum was ontsnapt. S.D., die eerder in 2021 betrokken was bij een diefstal met geweldpleging, werd opnieuw aangehouden. Na een ontvluchting van twee en een half jaar slaagde hij erin uit handen van de politie te blijven.

S.D. werd tijdens de controle vergezeld door zijn twee kompanen J.G. en B.J. Hun zenuwachtig gedrag trok de aandacht, waarna het drietal werd overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten voor verder onderzoek. Een onderzoek door de politie onthulde dat het drietal zich schuldig had gemaakt aan diefstal van een voertuig in Frans-Guyana.

Het gestolen voertuig was met twee boten naar Surinaamse zijde vervoerd en had de controlepost te Stolkertsijver gepasseerd richting Paramaribo. Ook J.G. en B.J. werden gearresteerd en overgedragen aan de recherche van Regio Oost voor verdere onderzoek.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn zowel S.D. als zijn medeverdachten J.G. en B.J. in afwachting van het onderzoek in verzekering gesteld door de politie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOntsnapte arrestant na 2 jaar weer achter tralies na identificatie bij controlepost