woensdag 17 augustus 2022
31 C
Paramaribo
19.6 C
Amsterdam
0
(0)

Onhandelbare veertienjarige zoon mishandelt moeder

lees ook ...

Politie stopt illegale autorace D.D Bouterse Highway

De politie was genoodzaakt om onlangs op te treden tegen personen die zich schuldig hebben gemaakt aan deelneming van een illegale auto race wedstrijd op de D.D. Bouterse Highway. Deze racewedstrijden...

In Nieuw Nickerie heeft een veertienjarige jongen zijn 48-jarige moeder mishandeld. Ze heeft hierover aangifte gedaan bij de politie van het bureau Nieuw Nickerie. De jongen is opgespoord en op zijn woonadres te Van Pettenpolder aangehouden.

De moeder deed op maandag 22 maart aangifte van mishandeling tegen haar jeugdige zoon M.D. Zij verklaarde bij de politie dat haar zoon onhandelbaar is en haar steeds weer mishandelde, wanneer ze hem geen geld wilde geven. Daarbij wurgde hij de aangeefster en gooide met alles wat hij op dat moment kon vinden in haar richting.

Door dit gedrag van hem op 22 maart hield de moeder blauwe plekjes over aan beide armen. Aangezien zij het gedrag van M.D. beu is, deed ze aangifte bij de politie, waarna hij werd aangehouden.

De onhandelbare zoon werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. M.D. heeft bij de voorgeleiding toegegeven zijn moeder te hebben geslagen en dat hij niet meer naar school wilt gaan.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de jeugdige verdachte in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOnhandelbare veertienjarige zoon mishandelt moeder