zondag 14 april 2024
25 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
0
(0)

Onenigheid tussen man en vrouw op goudveld eindigt in dodelijke steekpartij

lees ook ...

Gewapende diefstal bij Suribet shop eindigt in dodelijk schi...

Maandagavond, omstreeks 22.10 uur, heeft een gewapende diefstal plaatsgevonden bij de Suribet shop in de buurt van de kruising van de Nieuwe Weergevondenweg en de Kalidienweg. Drie gewapende mannen wa...

José Conceiao Martin Filho (51) heeft na met een scherp voorwerp te zijn gestoken door zijn partner, het leven gelaten op het goudveld van Claudia te Sarakreek in het district Brokopondo. De politie van het bureau Brokopondo die na de melding de locatie aandeed op 22 juni, trof een dag later het ontzielde lichaam van José met een barstwond aan zijn rechterslaap en een steekverwonding aan zijn buik aan. Een arts stelde formeel de dood van het slachtoffer vast.

Volgens het voorlopig onderzoek kregen man en vrouw een heftige woordenwisseling. Op een bepaald moment bewapende de verdachte Isabel S. (36) zich met een scherp voorwerp en bracht haar partner José een steekverwonding toe in de buikstreek. Het slachtoffer liet ter plaatse het leven.

De verdachte werd door omstanders aangehouden en in afwachting op de komst van de politie in een kamer opgesloten. Toen de politie ter plekke arriveerde werd Isabel overgedragen aan de politieambtenaren.

Na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) is zij in verzekering gesteld en overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek in deze zaak. Het scherp voorwerp is nog niet achterhaald.

In opdracht van het OM is het ontzielde lichaam van Jose ter obductie in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOnenigheid tussen man en vrouw op goudveld eindigt in dodelijke steekpartij