dinsdag 31 januari 2023
22.7 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

Onenigheid tussen man en vrouw op goudveld eindigt in dodelijke steekpartij

lees ook ...

Politie houdt 29-jarige man aan met drugs

Aan de Walther Burnsideweg ter hoogte van de Karsistraat te Moengo in het district Marowijne is tijdens een operatie van een gemengd team van Regio Oost de 29-jarige verdachte Benaja W. voor overtredi...

José Conceiao Martin Filho (51) heeft na met een scherp voorwerp te zijn gestoken door zijn partner, het leven gelaten op het goudveld van Claudia te Sarakreek in het district Brokopondo. De politie van het bureau Brokopondo die na de melding de locatie aandeed op 22 juni, trof een dag later het ontzielde lichaam van José met een barstwond aan zijn rechterslaap en een steekverwonding aan zijn buik aan. Een arts stelde formeel de dood van het slachtoffer vast.

Volgens het voorlopig onderzoek kregen man en vrouw een heftige woordenwisseling. Op een bepaald moment bewapende de verdachte Isabel S. (36) zich met een scherp voorwerp en bracht haar partner José een steekverwonding toe in de buikstreek. Het slachtoffer liet ter plaatse het leven.

De verdachte werd door omstanders aangehouden en in afwachting op de komst van de politie in een kamer opgesloten. Toen de politie ter plekke arriveerde werd Isabel overgedragen aan de politieambtenaren.

Na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) is zij in verzekering gesteld en overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek in deze zaak. Het scherp voorwerp is nog niet achterhaald.

In opdracht van het OM is het ontzielde lichaam van Jose ter obductie in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOnenigheid tussen man en vrouw op goudveld eindigt in dodelijke steekpartij