zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
5
(1)

Onenigheid over betaling van verf eindigt in vernieling van autoruiten

lees ook ...

Vier jongeren aangehouden na gewapende overval op Suribetsho...

Vier jongeren zijn op zaterdag 8 juli 2024 na een roofoverval bij een Suribetshop door leden van het Arrestatieteam aan de Verlengde Ephraimzegenweg klemgereden. De verdachten, de 22-jarige J.K., de 1...

Op dinsdag 10 oktober 2023 heeft de politie van het bureau Latour de 25-jarige A.M., ook bekend als “Mani”, aangehouden op verdenking van vernieling. Het incident vond plaats na een melding van vernieling aan de Pietersburgweg op zondag 1 oktober 2023. Bij aankomst troffen de politieagenten de benadeelde S.L. (24) aan.

Hij vertelde dat hij eerder een emmer verf aan de verdachte had verkocht. Plotseling bezocht de verdachte op 1 oktober 2023 het huis van S.L. en beweerde dat hij te veel geld had betaald voor de emmer verf. Dit leidde tot een verhitte discussie, waarbij A.M. op een gegeven moment een hamer pakte en daarmee de autoruiten van S.L. vernielde.

Na de daad verliet de verdachte de plaats te voet. Op 10 oktober 2023 werd hij opgespoord en aangehouden. Vervolgens werd hij voor voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOnenigheid over betaling van verf eindigt in vernieling van autoruiten