zondag 14 april 2024
24.7 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
0
(0)

Onenigheid over betaling taxirit; verdachte gaat bij aanhouding tekeer met politie

lees ook ...

Narcoticabrigade arresteert medeplichtigen in 11 kilo drugsz...

Op dinsdag 9 april 2024 heeft de Narcoticabrigade twee drugsverdachten, geïdentificeerd als C.C. (29) en D.J. (41), aangehouden tijdens een lopend onderzoek. Deze individuen worden ervan verdacht betr...

De 27-jarige verdachte Royshan M. is maandag door de politie van het bureau Lelydorp opgespoord en aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van Shell servicestation Singh aangehouden. Er werd op die dag door een taxichauffeur aangifte gedaan op het politiebureau. De chauffeur gaf aan dat hij kort te voren een taxirit reed, waarbij hij Royshan moest afzetten aan de Suralcoweg.

Ter hoogte van Popeyes bracht hij zijn auto tot stilstand, aangezien hij en de klant een woordenwisseling kregen over de betaling van de rit. Op een bepaald moment ging Royshan ervandoor met zijn mobiele telefoon die in zijn auto aan de charger was.

Hij ging de verdachte achterna en zij geraakten vervolgens in een worsteling, waarbij Royshan zijn mobiele telefoon vernielde. De verdachte ging vreselijk tekeer en omdat hij niet opgewassen was tegen hem deed hij het politiebureau aan.

De wetsdienaren stelden direct een onderzoek in en op aanwijzing van de benadeelde werd de verdachte ter hoogte van Shell servicestation Singh in de kraag gevat.

Bij zijn aanhouding heeft hij zich verzet en ging eveneens tekeer met de politieambtenaren die daarbij slagen moesten incasseren. Beide politieambtenaren moesten medisch worden behandeld en zijn vervolgens verwezen naar hun huisarts.

Op het politiebureau ging de verdachte die vermoedelijk onder invloed van één of ander bedwelmende stof verkeerde tekeer met de dienstdoende wetsdienaren. Na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie achter slot en grendel geplaatst.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOnenigheid over betaling taxirit; verdachte gaat bij aanhouding tekeer met politie