vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Onderzoek naar valsheid in geschrifte leidt tot aanhoudingen

lees ook ...

20 eenden gestolen uit ren Hamptoncourtpolder; niemand aange...

Op dinsdag 28 november 2023 deed een benadeelde aangifte bij de politie van Paradise. Zij zegt dat 20 zwart-witte eenden uit haar ren in de Hamptoncourtpolder, district Nickerie, zijn gestolen. Vol...

Op zaterdag 23 september 2023 heeft de recherche van Regio Midden de verdachte P.W. (27) aangehouden vanwege zijn betrokkenheid bij valsheid in geschrifte. Diverse bedrijven hebben aangifte gedaan op verschillende politiebureaus tegen klanten die via vervalste PDF-betalingen dollars hebben overgemaakt van de ene bankrekening naar de andere.

Tijdens het onderzoek door de politie kwam de verdachte P.W. naar voren. In de maand augustus 2023 had hij op twee verschillende dagen een PlayStation en een iPhone aangeschaft bij een cellshop via dit betalingssysteem. Later bleek dat de betalingen niet rechtmatig waren. P.W. werd opgespoord en gearresteerd. Hierbij kwam de tweede verdachte R.G. ook in beeld, die momenteel vastzit op het politiebureau Geyersvlijt voor een ander strafbaar feit.

Er wordt vermoed dat het duo mogelijk meer op hun kerfstok heeft. Na verdere informatie werd ook de 23-jarige verdachte M.A.E.G. gearresteerd. De verdachten hanteerden dezelfde methode bij het plegen van hun strafbare feiten. Bij de arrestaties zijn diverse goederen in beslag genomen.

De recherche van Regio Midden zal het onderzoek in deze zaak voortzetten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOnderzoek naar valsheid in geschrifte leidt tot aanhoudingen