maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
4
(1)

Onderzoek naar illegale wapenhandel in Paramaribo gaat door

lees ook ...

Politie neemt monteur in hechtenis voor verduistering van vo...

De verdachte G.A., beter bekend als “Gio” of “Lasso”, is afgelopen week door de politie van het bureau Santodorp aangehouden op een adres in Sunny Point. G.A. wordt ervan verdacht gedurende de maanden...

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo heeft op dinsdag 28 mei 2024 de verdachten M.P. (36), woonachtig in de omgeving van de Wilhelminasburgweg, en V.A. (25), woonachtig in de omgeving van de Oewanastraat, aangehouden wegens overtreding van de vuurwapenwet. Beide mannen worden verdacht van illegale wapenhandel.

De politie ontving een telefonische melding over een vermoedelijke wapendeal waarbij een automatisch vuurwapen zou worden verhandeld. Er werd gemeld dat een tussenpersoon en een koper zich in een voertuig zonder kentekenplaat aan de Mathoeralaan bevonden. De politie ging ter plaatse en trof twee voertuigen aan.

Bij onderzoek in het voertuig van M.P. werd een vuistvuurwapen met patronen gevonden, terwijl in het voertuig van V.A. een wapenkist werd aangetroffen met daarin een zwart/bruin gelakt schouderwapen. Deze goederen werden in beslag genomen, en de verdachten werden voorgeleid op het politiebureau Geyersvlijt.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn M.P. en V.A. in verzekering gesteld. Het onderzoek naar de illegale wapenhandel duurt voort.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOnderzoek naar illegale wapenhandel in Paramaribo gaat door