zaterdag 13 juli 2024
25 C
Paramaribo
14.2 C
Amsterdam
0
(0)

Ondernemer opgepakt voor vermeende schietpartij in centrum Paramaribo

lees ook ...

15-jarige R.A. aangehouden voor diefstal van kippen uit moed...

Op dinsdag 9 juli 2024 heeft de politie van het bureau Rijsdijk de 15-jarige R.A. aangehouden. De aanhouding volgde op een aangifte van diefstal door zijn moeder, die verklaarde dat haar zoon een aant...

Op zondag 30 juli 2023 heeft de politie van het bureau Centrum de verdachte C.M. (50) op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. C.M., een ondernemer, wordt ervan verdacht eerder die dag met een jachtgeweer op de 40-jarige I.M. te hebben geschoten. Het slachtoffer werd geraakt in zijn nek en ging vervolgens naar het voornoemde politiebureau om aangifte te doen.

Het voorlopige onderzoek van de politie wees uit dat het slachtoffer op zijn fiets naar het pand van de verdachte aan de Waterkant was gegaan en daar plotseling het restaurant met stenen en stokken bekogelde. Na zijn daad vertrok hij, maar keerde enkele seconden later terug.

Bij die gelegenheid loste de ondernemer vanuit het restaurant een schot op de 40-jarige man. Het slachtoffer werd met een schotwond direct naar het politiebureau gebracht, waarna hij per ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo werd vervoerd.

De schutter werd opgespoord en op zijn woonadres gearresteerd. Het jachtgeweer is in beslag genomen door de politie voor verder onderzoek.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte C.M. door de politie in voorlopige hechtenis genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOndernemer opgepakt voor vermeende schietpartij in centrum Paramaribo