vrijdag 24 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Ondernemer gearresteerd na vondst vuurwapen bij roadblock in Suriname

lees ook ...

Politie Stolkertsijver onderschept drugs in cornflakesdozen

De politie van de controlepost te Stolkertsijver heeft op zaterdag 11 mei 2024 en zaterdag 18 mei 2024 succesvolle drugsinbeslagnames uitgevoerd. Tijdens een voertuigcontrole op 11 mei 2024 ontdekten ...

Tijdens een roadblock aan de Kwattaweg op maandag 15 april 2024, in het kader van “Operatie Zero Tolerance”, hebben politiemedewerkers van de Surveillance Unit Duisburglaan (SUD) in samenwerking met leden van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) de autobestuurder A.R. tot stoppen gesommeerd. Na een grondig onderzoek in het voertuig ontdekten de wetsdienaren een vuurwapen met 6 patronen.

A.R., een ondernemer, kon de herkomst van het vuurwapen niet verklaren en kon ook geen geldige vergunning overleggen. Daarop werd de verdachte gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau Kwatta voor verhoor. Later bleek dat de vergunning voor het vuurwapen twee jaar verlopen was.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte vrijgelaten door de politie, maar het vuurwapen is in beslag genomen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOndernemer gearresteerd na vondst vuurwapen bij roadblock in Suriname