donderdag 6 oktober 2022
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
0
(0)

Omgekomen motorfietser was niet aan het stunten

lees ook ...

Bidjaikoemar had big’ai op lichaam rijpe vrouw

In de middag van zondag 02 oktober is Bidjaikoemar S. (42) door de politie van Uitvlugt aangehouden. De verdachte poogde eerder op die dag een 59-jarige vrouw in haar woning aan de Koningspalmstraat t...

Uit het forensisch onderzoek van de politie is komen vast te staan dat de 21-jarige verongelukte motorfietser Valencio Faerber niet aan het stunten was, toen hij de controle over de motorfiets verloor en hard tegen een stenenmuur aankwam. Dit verkeersongeval vond op 22 oktober plaats.

Omstanders beweerden dat Faerber kort voor het ongeval aan het stunten was op de motorfiets. Dat blijkt niet waar te zijn. Na analyse van filmbeelden is de afdeling Forensische Opsporing van de politie tot de conclusie gekomen, dat Faerber de controle over de motorfiets niet had verloren, omdat hij daarop aan het stunten was.

Het politieonderzoek met betrekking tot de oorzaak van dit ongeluk duurt voort. Inmiddels het ontzielde lichaam van Faerber in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan zijn nabestaanden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOmgekomen motorfietser was niet aan het stunten