dinsdag 28 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
4
(2)

Officier Nationaal Leger aangehouden met 516 kilo drugs

lees ook ...

Nog twee verdachten aangehouden voor beroving en aanrijding

De politie van Livorno heeft nog twee verdachten aangehouden in verband met een beroving en aanrijding op de kruising van de Martin Luther King- en de Latourweg op donderdag 23 februari 2023. De 38-ja...

Het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) heeft zaterdagavond de 56-jarige Steven J. opgespoord en aangehouden. Hij werd nabij de controlepost te Pikin Saron in het district Para aangehouden. De man die vanuit het Goliath gebied kwam aangereden, bracht zijn voertuig niet tot stilstand, ondanks de politie hem had gesommeerd te stoppen. Hij voerde juist zijn snelheid op, waarna de achtervolging werd ingezet.

Het is RBTM gelukt om het voertuig klem te rijden. Er werd een onderzoek in het voertuig ingesteld, waaruit bleek dat de man drug in het voertuig had. De man had 15 jute zakken witte substantie, vermoedelijk cocaïne, met een voorlopig brutogewicht van 516 kilogram in de auto.

Er is ook een geldbedrag in US-dollar, euro en Surinaamse Dollar bij hem aangetroffen. De drug, het geldbedrag en het voertuig zijn door de politie in beslag genomen.

De verdachte die een officier van het leger blijkt te zijn, is overgedragen aan de Militaire Politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOfficier Nationaal Leger aangehouden met 516 kilo drugs