zondag 14 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.1 C
Amsterdam
5
(2)

Notoire dief vast voor stelen tandpasta en sardien

lees ook ...

Man die echtgenote mishandelde, in verzekering gesteld

De politie van het bureau Munder heeft op dinsdagmiddag 09 augustus, de 55-jarige Dines M. aangehouden. Deze verdachte heeft zijn echtgenote op diezelfde dag aan haar hals vast gegrepen en haar hoofd ...

De 43-jarige notoire dief Carlos L. is op 3 februari door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) opgespoord en aangehouden op de kruising van Gemenelands- en de Kernkampweg. Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal en diefstal met geweldpleging.

De oud-bekende van de politie zag kans in de maand november 2021 een diefstal te plegen in een winkel te Houttuin. Daarbij heeft hij tandpasta, honing, sardien en roomboter weggenomen. Carlos werd op heterdaad betrapt door de winkelier. De benadeelde probeerde daarbij de goederen te bemachtigen, wat uitmondde in een gevecht. Hij zag kans met de goederen ervandoor te gaan.

Tijdens de aanhouding en na de overdracht aan de politie van Houttuin, gaf hij toe de strafbare feiten te hebben gepleegd. Carlos heeft ook te Leiding een aangifte op zijn naam staan. De aangifte zal worden overgedragen aan de onderzoekers van Houttuin.

De man is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeNotoire dief vast voor stelen tandpasta en sardien