maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Nog twee verdachten vast voor seksueel misbruik tienermeisjes

lees ook ...

Vijf verdachten kort na beroving aangehouden

Sergunio A. (22), Melvin A. (50), Martin O. (44) en Marvin M. (38) zijn na bekomen informatie respectievelijk op woensdag 1 en donderdag 2 februari na een de roofoverval aan de Ragoebierstraat door he...

De 29-jarige verdachte T.D. en de 40-jarige verdachte W. zijn respectievelijk op 3 en 6 april door leden van de afdeling Kapitale Delicten op hun woonadres in de kraag gevat. T.D. en W. worden eveneens ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan seksueel misbruik van de twee minderjarige meisjes die als vermist waren opgegeven.

Bij de voorgeleiding heeft T.D ontkend dat hij de meisjes seksueel misbruikt heeft. Hij geeft wel toe dat hij met beide meisjes afzonderlijk naar een pension is gegaan waar hij met hun gespeeld heeft. De verdachte W. geeft toe dat hij seks met de meisjes heeft gehad.

Deze verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie. Inmiddels zijn acht personen aangehouden in deze strafzaak.

Eerder zijn zes mannen onder wie drie agenten aangehouden in deze zaak. Uit het voorlopig onderzoek van de politie is gebleken dat een van de verdachten R.B. (47) de meisjes in huis had genomen. Vervolgens liet hij de meisjes tegen betaling seks hebben met andere mannen. Ook de drie agenten zouden zich aan het misbruik schuldig hebben gemaakt. De meisjes van 13 en 14 jaar waren als vermist opgegeven bij de politie. Op dit moment zitten alle acht achter de tralies.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeNog twee verdachten vast voor seksueel misbruik tienermeisjes