maandag 5 juni 2023
24.2 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Nog twee verdachten aangehouden voor beroving en aanrijding

lees ook ...

Vrouwen op de luchthaven met cocaine in de koffer, aangehoud...

Het Bestrijding Internationaal Drugsteam (BID) heeft op respectievelijk dinsdag 30 en woensdag 31 mei jongstleden, twee vrouwelijke passagiers, R.R. 57 jaar en 41-jarige S.W., op de internationale Joh...

De politie van Livorno heeft nog twee verdachten aangehouden in verband met een beroving en aanrijding op de kruising van de Martin Luther King- en de Latourweg op donderdag 23 februari 2023. De 38-jarige R.S. en de 22-jarige V.M. werden opgespoord en aangehouden op een adres in Abrabroki, in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo.

De 24-jarige automobilist M.V., die tevens verdachte was in deze zaak, werd al op 23 februari 2023 aangehouden door de politie van Livorno. De andere voortvluchtige verdachten worden nog gezocht. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn R.S. en V.M. in verzekering gesteld, hangende het onderzoek.

De recherche van Regio Paramaribo heeft het verdere onderzoek in deze zaak overgenomen en werkt nauw samen met de politie van Livorno en het RBTP. De verdachten worden ervan verdacht de benadeelde te hebben beroofd na de aanrijding, waarbij de automobilist M.V. betrokken was.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeNog twee verdachten aangehouden voor beroving en aanrijding