zondag 24 september 2023
28.9 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
5
(1)

Nichtje aangehouden voor stelen gouden oorbellen en spaarpot

lees ook ...

Illegaal vuurwapen en drugs ontdekt bij aanhoudingen in Albi...

Op zaterdag 16 september 2023 werd de 44-jarige verdachte J.R. tijdens een uitgebreide controle van stootgroep-Oost in samenwerking met leden van het Regio Bijstandsteam Oost (RBTO) en de Unit verkeer...

Op maandag 21 augustus 2023 heeft de politie van het Latour politiebureau de 18-jarige R.S. opgespoord en gearresteerd op verdenking van diefstal. De 37-jarige S.A. heeft op donderdag 10 augustus 2023 aangifte gedaan van diefstal bij het eerder genoemde politiebureau, waarbij haar nichtje betrokken is.

Volgens de aangeefster was R.S. bij haar komen wonen, maar ontstond er later ruzie tussen de twee nichten. Dit leidde ertoe dat S.A. haar nichtje verzocht om het huis te verlaten. Nadat R.S. verhuisd was, ontdekte S.A. na enige tijd dat enkele geelmetalen oorbellen en de spaarpot van haar dochter niet meer in haar woning aanwezig waren.

S.A. nam telefonisch contact op met haar nichtje R.S. en confronteerde haar met de ontbrekende items. De verdachte gaf toe dat ze per ongeluk de oorbellen had weggegooid, maar ontkende iets te weten van de vermiste spaarpot. R.S. beloofde S.A. dat ze nieuwe oorbellen voor haar zou kopen, maar dit werd niet waargemaakt.

Toen S.A. aankondigde dat ze aangifte zou doen bij de politie, reageerde R.S. met de mededeling dat ze niet bang was. Na overleg met het Openbaar Ministerie is R.S. in verzekering gesteld door de politie tijdens het lopende onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeNichtje aangehouden voor stelen gouden oorbellen en spaarpot