woensdag 31 mei 2023
25 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
5
(1)

Negenjarig meisje seksueel misbruikt; vijf jongens aangehouden

lees ook ...

drugsverdachten opgepakt, handel in beslag genomen

De afdeling Narcoticabrigade heeft in de middag van donderdag 25 mei 2023 in twee afzonderlijke woning invallen, de twee verdachten R.T. (43) en de 26-jarige A.L., ter zake overtreding wet verdovende ...

Een negenjarig meisje zou seksueel zijn misbruikt. De politie van het bureau Albina heeft vijf jeugdige verdachten aangehouden onder wie de  broer van het meisje, de elfjarige J.W. In deze zaak zijn ook de vier buurjongens U.D. (15), A.D. (16), A.J. (12) en K.D. (11) achter slot en grendel geplaatst. 

De grootmoeder van het slachtoffer werd door een andere buurjongen, ene D. in kennis gesteld over hetgeen haar kleindochter overkwam. Aan de hand van hetgeen D. de vrouw had voorgehouden, ging de oma op onderzoek uit en hield op 17 oktober haar kleinzoon en twee van de buurjongens aan, waarna zij samen met het meisje en de verdachten het politiebureau aandeden voor het doen van aangifte.

De twee andere verdachten werden hierna door de politie aangehouden. Volgens het meisje zou haar elfjarige broer goederen en geld in ontvangst hebben genomen van de buurjongens. Zij mochten haar dan in ruil daarvoor seksueel misbruiken.

Het onderzoek wees uit dat vanaf de maand augustus tot en met de dag van de aanhouding de verdachten op verschillende momenten het minderjarig meisje seksueel hebben misbruikt. Het slachtoffer werd ook naar een plaatselijke arts gebracht.

Zowel de broer als de vier verdachten werden voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken. Vanwege de jeugdige leeftijd van de verdachten is het vijftal in het Jeugd Doorgangscentrum te Opa Doeli ingesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeNegenjarig meisje seksueel misbruikt; vijf jongens aangehouden