zaterdag 1 april 2023
24.4 C
Paramaribo
10.7 C
Amsterdam
5
(1)

Neefje gooit stenen op tante die niet meer wil koken

lees ook ...

Operatief ingrijpen noodzakelijk om leven Nigeriaanse drugsk...

De afdeling Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname heeft een Nigeriaanse verdachte aangehouden en in verzekering gesteld. De man, met de initialen DG, meldde zich bij de afdeling Spoedeisende...

Anthony L. , meer bekend als Wouw, is door de politie van Latour aangehouden en achter slot en grendel geplaatst. De 46-jarige man heeft zijn tante op 7 en 11 september mishandeld. Volgens verklaring van de aangeefster kookte zij voor haar neefje tegen een vergoeding van SRD 250 per maand. Vanwege de dure tijd gaf zij Anthony te kennen dat ze niet meer voor hem zou kunnen koken.

Dit viel niet in goede aarde bij haar neefje, waardoor hij bedreigende uitlatingen deed naar haar toe. Op 7 september begaf Anthony zich naar haar werklocatie aan de Coesewijnestraat. Hij ging daarbij tekeer met haar en bracht haar enkele klappen toe in haar gezicht.

De eigenaar van haar werkplek kwam ertussen om erger te voorkomen. Toen zij op 11 september van het werk kwam en op weg was naar huis viel haar neefje haar op de Coesewijnebrug aan. Hij gooide daarbij twee stenen op haar. De eerste raakte haar niet, maar de tweede kwam in haar gezicht terecht. Zij liep hierdoor zware letsels op en verloor het bewustzijn. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld en is verwezen naar de neurochirurg.

Na de daad verliet Anthony die heel agressief is en met een ieder tekeer gaat in de buurt de locatie. De verdachte werd opgespoord en op 17 september op zijn woonadres aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Anthony door de politie achter slot en grendel geplaatst.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeNeefje gooit stenen op tante die niet meer wil koken