zondag 14 april 2024
25 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
4.5
(2)

Narcoticabrigade treedt hard op tegen drugsverkopers

lees ook ...

Gewapende diefstal bij Suribet shop eindigt in dodelijk schi...

Maandagavond, omstreeks 22.10 uur, heeft een gewapende diefstal plaatsgevonden bij de Suribet shop in de buurt van de kruising van de Nieuwe Weergevondenweg en de Kalidienweg. Drie gewapende mannen wa...

De Narcoticabrigade van de politie heeft op twee afzonderlijke locaties, zaterdagavond, verdachten aangehouden. Twee personen zijn daarbij in verzekering gesteld. Bij de politie was informatie binnengekomen over de verkoop van drugs, in een gameshop, aan jeugdigen te Latour. Er werd door de rechercheurs een inval gedaan op deze locatie.

In een hoek van de shop werd door de politie een boterhamzak met een hoeveelheid marihuana onbeheerd aangetroffen en in beslag genomen. De eerste vijf verdachten, Rafaël J. (21 ), Jaël J. (22), Daninhio W. (27), Jason B. (23) en de 36-jarige ondernemer Xin Yin C. die zich op dat moment in de gameshop bevonden, werden op verdenking van overtreding Wet Verdovende Middelen aangehouden. Echter werd er tijdens het fouilleringsonderzoek geen drug op dit vijftal aangetroffen.

De vijf verdachten werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn verhoord is na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) het vijftal heengezonden.

De rechercheurs zette hun acties voort en werden voor een winkel te Pontbuiten de twee verdachten Revelino S. (61) en Gilson D. (26) die drug aan het verhandelen waren, aangehouden. Op hen werden aangetroffen en in beslag genomen marihuana, hasj en een digitale weegschaal.

Het tweetal heeft toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Na afstemming met het OM zijn Revelino en Gilson in verzekering gesteld.

De politie benadrukt dat zij niet zal schromen op te treden tegen personen die drug verhandelen in het Openbaar. Aan de shophouders wordt gevraagd alert te zijn en niet mee te werken aan gedragingen van personen om drug in de shops te verhandelen. Bij constatering van deze strafbare handelingen, zal de eigenaar ook voor de consequenties moeten instaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeNarcoticabrigade treedt hard op tegen drugsverkopers