dinsdag 6 december 2022
25 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
4.5
(2)

Narcoticabrigade treedt hard op tegen drugsverkopers

lees ook ...

Lijk man verre staat van ontbinding aangetroffen

Aan de Steenbokstraat is er zaterdag een lijk in een loods aangetroffen. Het gaat om een lijk van een man, dat in verre staat van ontbinding was. Vermoedt wordt dat de man is vermoord. Er zijn in d...

De Narcoticabrigade van de politie heeft op twee afzonderlijke locaties, zaterdagavond, verdachten aangehouden. Twee personen zijn daarbij in verzekering gesteld. Bij de politie was informatie binnengekomen over de verkoop van drugs, in een gameshop, aan jeugdigen te Latour. Er werd door de rechercheurs een inval gedaan op deze locatie.

In een hoek van de shop werd door de politie een boterhamzak met een hoeveelheid marihuana onbeheerd aangetroffen en in beslag genomen. De eerste vijf verdachten, Rafaël J. (21 ), Jaël J. (22), Daninhio W. (27), Jason B. (23) en de 36-jarige ondernemer Xin Yin C. die zich op dat moment in de gameshop bevonden, werden op verdenking van overtreding Wet Verdovende Middelen aangehouden. Echter werd er tijdens het fouilleringsonderzoek geen drug op dit vijftal aangetroffen.

De vijf verdachten werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn verhoord is na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) het vijftal heengezonden.

De rechercheurs zette hun acties voort en werden voor een winkel te Pontbuiten de twee verdachten Revelino S. (61) en Gilson D. (26) die drug aan het verhandelen waren, aangehouden. Op hen werden aangetroffen en in beslag genomen marihuana, hasj en een digitale weegschaal.

Het tweetal heeft toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Na afstemming met het OM zijn Revelino en Gilson in verzekering gesteld.

De politie benadrukt dat zij niet zal schromen op te treden tegen personen die drug verhandelen in het Openbaar. Aan de shophouders wordt gevraagd alert te zijn en niet mee te werken aan gedragingen van personen om drug in de shops te verhandelen. Bij constatering van deze strafbare handelingen, zal de eigenaar ook voor de consequenties moeten instaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeNarcoticabrigade treedt hard op tegen drugsverkopers