zondag 19 mei 2024
27.7 C
Paramaribo
21.9 C
Amsterdam
0
(0)

Narcoticabrigade arresteert medeplichtigen in 11 kilo drugszaak na onderzoek

lees ook ...

Onderzoek naar mishandeling lagere school leerlingen door po...

De afdeling Onderzoek Personeelszaken (OPZ) van het Korps Politie Suriname (KPS) is een onderzoek gestart naar de vermoedelijke mishandeling van leerlingen van een lagere school in het ressort Santo D...

Op dinsdag 9 april 2024 heeft de Narcoticabrigade twee drugsverdachten, geïdentificeerd als C.C. (29) en D.J. (41), aangehouden tijdens een lopend onderzoek. Deze individuen worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een drugszaak die eerder aan het licht kwam, waarbij een echtpaar betrapt werd op het smokkelen van 11 kilogram drugs op woensdag 13 maart 2024.

Het echtpaar, C.D. (63) en C.C. (49), werd door het BID-team onderschept tijdens een visitatie voordat ze het land wilden verlaten. De drugs waren aan hun lichaam geplakt met de bedoeling deze het land uit te smokkelen. Na de ontdekking werden ze overgedragen aan de Narcoticabrigade en in hechtenis genomen.

Na voortzetting van het onderzoek kwamen C.C. (29) en D.J. (41) als medeplichtigen naar voren. Ze werden opgespoord en gearresteerd door de politie. Beide verdachten zijn voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De politie zet het onderzoek voort om alle betrokkenen bij deze drugszaak te identificeren en te vervolgen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeNarcoticabrigade arresteert medeplichtigen in 11 kilo drugszaak na onderzoek