dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
18.5 C
Amsterdam
4.7
(3)

MP arresteert twee verdachten van poging tot beroving artiest

lees ook ...

Zeven aanhoudingen in moordzaak Tweekinderenweg

Na verkregen en uitgewerkte informatie hebben medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten (KD) en het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) de twee voortvluchtige verdachten J.B. en A.D. gearresteerd bi...

Twee verdachten die een artiest wilden beroven bij de Pica bar op de hoek van de Picasso- en Anamoestraat, zijn gearresteerd door twee leden van de Militaire Politie (MP). De verdachten zijn vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt. Na een melding van schoten bij Pica bar zijn politieambtenaren ter plaatse gegaan voor onderzoek en hebben geconstateerd dat er waarschijnlijk een poging tot beroving heeft plaatsgevonden.

Het slachtoffer, een artiest die daar optrad, besloot op een gegeven moment zijn auto op een betere plek te parkeren. Toen hij naar buiten liep, werd hij plotseling aangevallen door vier mannen die hem in zijn gezicht sloegen en een van hen gebruikte een bierfles als wapen.

Omstanders kwamen op het hulpgeroep af en konden voorkomen dat de situatie verder escaleerde. Twee leden van de Militaire Politie hebben twee van de verdachten gearresteerd, terwijl hun twee handlangers in een blauwe auto op de vlucht sloegen.

De MP’ers sommeerden de vluchtauto om te stoppen, maar de verdachten negeerden dit en reden weg. Hierop hebben de MP’ers enkele schoten gelost om de verdachten tot stoppen te dwingen, maar de auto ontkwam. Kort daarna werd de blauwe auto onbeheerd en met kogelinslagen aangetroffen in Nyun Combé. De grijze auto waarmee de twee aangehouden verdachten waren, en de blauwe auto zijn in beslag genomen tijdens het onderzoek.

Na de aanval heeft het slachtoffer verwondingen opgelopen en heeft hij medische behandeling nodig gehad. De twee verdachten die werden aangehouden zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en verdere juridische procedures.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is besloten dat ze in hechtenis blijven. De politie is nog steeds bezig met het onderzoek naar de identiteit en verblijfplaats van de twee verdachten die zijn gevlucht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMP arresteert twee verdachten van poging tot beroving artiest