zondag 28 mei 2023
27.1 C
Paramaribo
20 C
Amsterdam
4.7
(3)

MP arresteert twee verdachten van poging tot beroving artiest

lees ook ...

Spraakgebrekkige zoon na mishandeling moeder en dreiging bra...

De 27-jarige U.K. werd onlangs aangehouden door de politie van het bureau Santodorp. De politie was opgeroepen na een melding van een verontrustende situatie waarbij een man zich misdroeg op een adres...

Twee verdachten die een artiest wilden beroven bij de Pica bar op de hoek van de Picasso- en Anamoestraat, zijn gearresteerd door twee leden van de Militaire Politie (MP). De verdachten zijn vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt. Na een melding van schoten bij Pica bar zijn politieambtenaren ter plaatse gegaan voor onderzoek en hebben geconstateerd dat er waarschijnlijk een poging tot beroving heeft plaatsgevonden.

Het slachtoffer, een artiest die daar optrad, besloot op een gegeven moment zijn auto op een betere plek te parkeren. Toen hij naar buiten liep, werd hij plotseling aangevallen door vier mannen die hem in zijn gezicht sloegen en een van hen gebruikte een bierfles als wapen.

Omstanders kwamen op het hulpgeroep af en konden voorkomen dat de situatie verder escaleerde. Twee leden van de Militaire Politie hebben twee van de verdachten gearresteerd, terwijl hun twee handlangers in een blauwe auto op de vlucht sloegen.

De MP’ers sommeerden de vluchtauto om te stoppen, maar de verdachten negeerden dit en reden weg. Hierop hebben de MP’ers enkele schoten gelost om de verdachten tot stoppen te dwingen, maar de auto ontkwam. Kort daarna werd de blauwe auto onbeheerd en met kogelinslagen aangetroffen in Nyun Combé. De grijze auto waarmee de twee aangehouden verdachten waren, en de blauwe auto zijn in beslag genomen tijdens het onderzoek.

Na de aanval heeft het slachtoffer verwondingen opgelopen en heeft hij medische behandeling nodig gehad. De twee verdachten die werden aangehouden zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en verdere juridische procedures.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is besloten dat ze in hechtenis blijven. De politie is nog steeds bezig met het onderzoek naar de identiteit en verblijfplaats van de twee verdachten die zijn gevlucht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMP arresteert twee verdachten van poging tot beroving artiest