dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
0
(0)

Motorfietser aangereden; toestand kritiek

lees ook ...

Vijf verdachten kort na beroving aangehouden

Sergunio A. (22), Melvin A. (50), Martin O. (44) en Marvin M. (38) zijn na bekomen informatie respectievelijk op woensdag 1 en donderdag 2 februari na een de roofoverval aan de Ragoebierstraat door he...

De 48-jarige motorfietser J.G. is in de avond van dinsdag 2 februari door een personenauto dichtbij de kruising van de Hanna’s lust- en de Magentakanaalweg aangereden. De politie van de afdeling Verkeersunit Regio Midden kreeg omstreeks 20.52 uur van die avond een melding van een aanrijding tussen een auto en een motorfiets.

Bij aankomst van de wetsdienaren op de locatie, werden J.G. de motorfiets en de auto in de langs de weg lopende trens aangetroffen. De autobestuurder die met de schrik vrijkwam stond langs de weg. De motorfietser die letsels over zijn gehele lichaam heeft opgelopen, werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

In kritieke toestand is hij ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care. Het slachtoffer blijkt een politieman te zijn die van het werk kwam en op weg was naar huis. Onderzoek wees uit dat beide bestuurders over de Hanna’s Lustweg reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Magentakanaalweg gaande in die van de Indira Gandhiweg. Ter hoogte van mast no.60 haalde de autobestuurder D.K. (32) zijn voorrijder in deze de motorfietser in.

Bij die inhaalmanoeuvre week D.K. niet voldoende naar rechts uit en reed daarbij de motorfietser van achteren aan.

De bestuurders verkeerden niet onder invloed van alcohol. De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk en zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Het rijbewijs van de autobestuurder is ingevorderd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMotorfietser aangereden; toestand kritiek