vrijdag 19 april 2024
31 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
5
(1)

Drie mannen die vochten om drugs in de boeien geslagen

lees ook ...

Ondernemer gearresteerd na vondst vuurwapen bij roadblock in...

Tijdens een roadblock aan de Kwattaweg op maandag 15 april 2024, in het kader van "Operatie Zero Tolerance", hebben politiemedewerkers van de Surveillance Unit Duisburglaan (SUD) in samenwerking met l...

De politie van het bureau Santo Dorp heeft op zondag 7 mei 2023 de drie verdachten M.M., 40, M.D., 28 en de 21-jarige S.R. na een vechtpartij op een adres in het district Wanica in de boeien geslagen.

De wetsdienaren van voormeld bureau kregen melding van een vechtpartij tussen drie jongemannen op het aangegeven adres. Daar aangekomen bleek dat S.R. drugs wilde kopen bij M.M., maar op dat moment niet genoeg geld bij zich had. Hierdoor ontstond er een woordenwisseling tussen de twee heren, waarna S.R. zijn weg vervolgde.

Na enige tijd keerde S.R. terug en wendde zich weer tot M.M. die in gezelschap was van zijn vriend M.D. Laatst genoemde bemoeide zich met de zaak en bracht S.R. met een scherp voorwerp een steekverwonding toe in zijn onderbuik. Bij die gelegenheid ontstond er een worsteling tussen de twee jonge mannen, waarbij S.R. zijn tegenstaander M.D. met een knuppel een slag toebracht op zijn hoofd.

Op M.D. werd door de wetsdienaren aangetroffen en in beslag genomen 4.3 gram marihuana. De voorwerpen zijn echter niet aangetroffen.

Na medisch te zijn behandeld, werd het drietal ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrie mannen die vochten om drugs in de boeien geslagen