vrijdag 9 juni 2023
25 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
5
(1)

Drie mannen die vochten om drugs in de boeien geslagen

lees ook ...

Vrouw aangehouden op luchthaven met 5 kg cocaïne in kleding

Leden van het Bestrijding Internationale Drugsteam (BID) hebben op de Johan Adolf Pengelluchthaven de 41-jarige S.W aangehouden voor overtreding van de Wet verdovende middelen. De vrouw werd betrapt, ...

De politie van het bureau Santo Dorp heeft op zondag 7 mei 2023 de drie verdachten M.M., 40, M.D., 28 en de 21-jarige S.R. na een vechtpartij op een adres in het district Wanica in de boeien geslagen.

De wetsdienaren van voormeld bureau kregen melding van een vechtpartij tussen drie jongemannen op het aangegeven adres. Daar aangekomen bleek dat S.R. drugs wilde kopen bij M.M., maar op dat moment niet genoeg geld bij zich had. Hierdoor ontstond er een woordenwisseling tussen de twee heren, waarna S.R. zijn weg vervolgde.

Na enige tijd keerde S.R. terug en wendde zich weer tot M.M. die in gezelschap was van zijn vriend M.D. Laatst genoemde bemoeide zich met de zaak en bracht S.R. met een scherp voorwerp een steekverwonding toe in zijn onderbuik. Bij die gelegenheid ontstond er een worsteling tussen de twee jonge mannen, waarbij S.R. zijn tegenstaander M.D. met een knuppel een slag toebracht op zijn hoofd.

Op M.D. werd door de wetsdienaren aangetroffen en in beslag genomen 4.3 gram marihuana. De voorwerpen zijn echter niet aangetroffen.

Na medisch te zijn behandeld, werd het drietal ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeDrie mannen die vochten om drugs in de boeien geslagen