woensdag 7 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
0
(0)

Monteur gearresteerd voor oplichting en verduistering van auto-onderdelen

lees ook ...

Dief die scooter stal bij politiebureau op heterdaad betrapt...

Een politieambtenaar van het politiebureau de Nieuwe Grond betrapte op woensdag 31 mei 2023 omstreeks 02.30 uur voormiddag tijdens surveillance op het politieterrein, de 31-jarige verdachte Y.K. die e...

De 45-jarige monteur D.B. is door de politie van bureau Latour aangehouden op zijn woonadres wegens verdenking van oplichting en verduistering. Verschillende benadeelden, waaronder ook politieambtenaren, hadden aangifte tegen hem gedaan nadat ze hun auto ter reparatie hadden aangeboden bij D.B. en later ontdekten dat er onderdelen ontbraken van hun voertuigen.

Sommige auto’s waren zelfs helemaal verdwenen van het werkadres van de monteur. De verdachte is voorgeleid en hangende het onderzoek in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. De politie vermoedt dat D.B. meer klanten op deze manier heeft benadeeld en roept hen op om contact op te nemen met de politie van bureau Latour of bureau Livorno om alsnog aangifte te doen.

De politie benadrukt het belang van het doen van aangifte in gevallen van oplichting en verduistering om de verdachte op gepaste wijze te kunnen vervolgen en andere potentiële slachtoffers te kunnen beschermen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMonteur gearresteerd voor oplichting en verduistering van auto-onderdelen