zaterdag 20 april 2024
27 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
0
(0)

Monteur gearresteerd voor oplichting en verduistering van auto-onderdelen

lees ook ...

Procureur-generaal vraagt opsporing van Braziliaanse drugsve...

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname heeft opdracht gegeven tot de opsporing en aanhouding van Renan de Oliveira Pacheco, geboren op 31 december 1987 in Brazilië. Pacheco wordt v...

De 45-jarige monteur D.B. is door de politie van bureau Latour aangehouden op zijn woonadres wegens verdenking van oplichting en verduistering. Verschillende benadeelden, waaronder ook politieambtenaren, hadden aangifte tegen hem gedaan nadat ze hun auto ter reparatie hadden aangeboden bij D.B. en later ontdekten dat er onderdelen ontbraken van hun voertuigen.

Sommige auto’s waren zelfs helemaal verdwenen van het werkadres van de monteur. De verdachte is voorgeleid en hangende het onderzoek in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. De politie vermoedt dat D.B. meer klanten op deze manier heeft benadeeld en roept hen op om contact op te nemen met de politie van bureau Latour of bureau Livorno om alsnog aangifte te doen.

De politie benadrukt het belang van het doen van aangifte in gevallen van oplichting en verduistering om de verdachte op gepaste wijze te kunnen vervolgen en andere potentiële slachtoffers te kunnen beschermen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMonteur gearresteerd voor oplichting en verduistering van auto-onderdelen