dinsdag 25 juni 2024
24.6 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Monteur gearresteerd voor oplichting en verduistering van auto-onderdelen

lees ook ...

Politie vangt verdachte met drugs na opvallend gedrag tijden...

In de vroege ochtend van dinsdag 18 juni 2024 heeft het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) in samenwerking met een gemengd team van de politie de 24-jarige verdachte D.J. aangehouden aan de Nieuwweerge...

De 45-jarige monteur D.B. is door de politie van bureau Latour aangehouden op zijn woonadres wegens verdenking van oplichting en verduistering. Verschillende benadeelden, waaronder ook politieambtenaren, hadden aangifte tegen hem gedaan nadat ze hun auto ter reparatie hadden aangeboden bij D.B. en later ontdekten dat er onderdelen ontbraken van hun voertuigen.

Sommige auto’s waren zelfs helemaal verdwenen van het werkadres van de monteur. De verdachte is voorgeleid en hangende het onderzoek in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. De politie vermoedt dat D.B. meer klanten op deze manier heeft benadeeld en roept hen op om contact op te nemen met de politie van bureau Latour of bureau Livorno om alsnog aangifte te doen.

De politie benadrukt het belang van het doen van aangifte in gevallen van oplichting en verduistering om de verdachte op gepaste wijze te kunnen vervolgen en andere potentiële slachtoffers te kunnen beschermen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMonteur gearresteerd voor oplichting en verduistering van auto-onderdelen