zaterdag 24 september 2022
32.8 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
0
(0)

Moeder en kinderen aangehouden

lees ook ...

Drie geweldenaars aangehouden voor poging tot doodslag

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft zondag de verdachten Nicolas (26), Gillume T. (22) en Prince M. alias “Tongtjong” opgespoord en aangehouden. Zaterdag 17 september heeft dit trio zich i...

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft op 18 juli een 61-jarige moeder en haar twee kinderen, de 38-jarige Bryan K. en Rachelle K. (36) voor mishandeling aangehouden. De wetsdienaren deden na de melding van een familieruzie aan de Tourtonnelaan de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen bleek het te gaan om een slepende kwestie tussen familieleden.

Volgens verklaring van de aangeefsters vroeg hun vader zijn zus om de sierpalmen een beetje te snoeien, aangezien hij geen overzicht heeft op straat. De zus stemde toe en toen de twee dochters van haar broer zouden aanvangen met de snoei werkzaamheden, kwamen Bryan en Rachelle zich met de zaak bemoeien.

Zij hielden hun oom en zijn kinderen voor dat niemand aan de planten mocht komen. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen hen die uit de hand liep. Bryan deed bedreigende uitlatingen naar zijn nichten en gooide een potplantje op één van hen. De nicht werd geraakt aan haar knie en liep lichte letsels op.

Rachelle daarentegen greep naar een pijp en bewerkte de andere nicht daarmee. Deze nicht liep letsels op aan haar rechter schouderblad. Beide slachtoffers zijn na medische behandeling heengezonden.

De pijp werd aangetroffen en in beslag genomen. De moeder en haar twee kinderen werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Bryan en Rachelle door de politie ingesloten, terwijl de moeder is heengezonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMoeder en kinderen aangehouden