maandag 20 maart 2023
27.1 C
Paramaribo
8.7 C
Amsterdam
0
(0)

Moeder en dochter opgesloten voor mishandeling; slachtoffer bewerkt met moker

lees ook ...

Twintigjarige jongeman in Suriname doodgestoken 

Op de Menkedam in de Olometiesteeg heeft zich donderdag een dodelijke steekpartij voorgedaan. Het slachtoffer is een 20-jarige buurjongen die verwondingen heeft opgelopen nadat hij betrokken raakte bi...

De 39-jarige moeder R.L en haar 20-jarige dochter N.L zijn door de politie van het bureau Albina aangehouden voor mishandeling van een vrouw aan de Verlengde Wilhelminastraat te Albina. Tegen de twee vrouwen is er eerder al twee keer aangifte gedaan bij de politie vanwege een slepende ruzie. 

Toen de aangeefster op 22 augustus over de Verlengde Wilhelminastraat liep, werd er plotseling een wit gelakte voertuig voor haar tot stilstand gebracht. De moeder en haar dochter stapten gewapend met een hamer en een moker uit het voertuig en vielen de aangeefster aan.

Het slachtoffer werd door de moeder met de moker op haar hoofd ter hoogte van haar linkeroor bewerkt, waardoor zij lichte letsels heeft opgelopen. Twee omstanders kwamen ertussen en konden erger voorkomen. Het slachtoffer is medisch behandeld en kreeg daarbij drie hechtingen aan haar hoofd.

Het motief van deze daad ligt vermoedelijk in het feit dat er ruzie ontstond tussen kinderen onderling, waarbij de ouders hebben bemiddeld. Deze bemiddeling liep uit de hand en ontstond er dan ruzie tussen de verdachte N.L. en het slachtoffer.

Zolang de moeder en haar dochter de aangeefster tegenkwamen, maakten zij haar leven zuur. De moker en hamer zijn niet terug gevonden bij de verdachten.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten R.L. en N.L. door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMoeder en dochter opgesloten voor mishandeling; slachtoffer bewerkt met moker