dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
5
(1)

Moeder en dochter gearresteerd na drugsvangst in Paramaribo

lees ook ...

Grote partij illegale alcohol en sigaretten in beslag genome...

De politie van Centrum heeft zoals gebruikelijk gesurveilleerd in het drukke uitgaansgebied rondom het Onafhankelijkheidsplein, de Tourtonnelaan, de Letitia Vriesdelaan, Waka Pasi en de Nassylaan, waa...

Op woensdag 13 september 2023 zijn de 30-jarige verdachte M.K. en de 58-jarige M.S., moeder en dochter, aangehouden door leden van de Narcoticabrigade en Arrestatie Team (AT) na een woninginval aan de Parijsstraat in het ressort Munder. Bij de inval werden aanzienlijke hoeveelheden verdovende middelen aangetroffen.

Bij de dochter M.K. trof de politie maar liefst 173 wikkels marihuana aan, evenals 1 blok hasj van 55 gram, 1 zak marihuana van 17 gram, 1 blok hasj van 17 gram, 32 zakjes hasj en 4 digitale fijnwegers. Bij aankomst van de politie probeerde de moeder, M.S., naar het toilet te vluchten in een poging de drugs door te spoelen.

Hierbij werden nog eens 40 zakjes hasj en 1 blok hasj van 16 gram aangetroffen. De drugs en de weegschaal zijn in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld en zullen zij voorgeleid worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMoeder en dochter gearresteerd na drugsvangst in Paramaribo