vrijdag 23 februari 2024
24 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
5
(1)

Moeder en ambtenaar aangehouden wegens seksueel misbruik en mensenhandel

lees ook ...

Verdachte M.D. aangehouden voor huiselijk geweld in Nickerie...

Op dinsdag 20 februari 2024 heeft de politie van het bureau Nieuw-Nickerie de verdachte M.D. gearresteerd vanwege herhaaldelijke overtreding van een beschermingsbevel. M.D. bezocht het woonadres van z...

Op vrijdag 12 januari 2024 is H.B., een 49-jarige verdachte, aangehouden door medewerkers van de afdeling Trafficking in Persons van het Korps Politie Suriname. Hij wordt ervan verdacht zich tegen betaling schuldig te hebben gemaakt aan seks met een minderjarige. Het 15-jarige slachtoffer, S.M., beweert dat de verdachte meerdere keren seks met haar heeft gehad.

In december 2023 zijn al twee andere verdachten in deze zaak aangehouden. Het gaat om M.S., de moeder van het slachtoffer, en ambtenaar R.S. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn zij door de politie in verzekering gesteld op verdenking van seksueel misbruik en mensenhandel.

Het politieonderzoek heeft aangetoond dat de moeder op de hoogte was van alle afspraken met de mannen en dat het geld dat het kind ontving, aan haar moeder moest worden afgestaan. H.B., de verdachte die verloofd is met de 19-jarige zus van het slachtoffer, is na afstemming met het Openbaar Ministerie ook in verzekering gesteld door de politie. De afdeling Trafficking in Persons zet het onderzoek voort in samenwerking met de afdeling Jeugdzaken.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMoeder en ambtenaar aangehouden wegens seksueel misbruik en mensenhandel