maandag 25 september 2023
27.2 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
5
(1)

Moeder doet aangifte tegen dochter voor verduistering van gouden sieraden

lees ook ...

Man steelt gouden ketting werkgever en koopt auto voor vrien...

Op maandag 11 september 2023 heeft de politie van het bureau Houttuin de 25-jarige verdachte J.C. aangehouden op verdenking van diefstal van een gouden halsketting van zijn werkgever. De benadeelde, t...

Op zondag 3 september 2023 heeft de politie van het bureau Paradise de verdachte S.G. aangehouden op verdenking van verduistering. Na haar arrestatie werd ze overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

De zaak kwam aan het licht nadat de moeder van S.G. aangifte had gedaan van de verduistering van haar sieraden. Volgens de aangeefster had ze enkele maanden geleden een aantal gouden sieraden aan haar dochter toevertrouwd voor bewaring.

Onlangs had ze de sieraden nodig voor een speciale gelegenheid en vroeg ze haar dochter om ze terug te geven. Tot haar verbazing beweerde S.G. dat ze alle sieraden al aan haar moeder had teruggegeven.

Tijdens het verhoor bij de politie gaf S.G. toe dat ze een klein deel van de sieraden had verduisterd. Nadat ze het resterende deel aan haar moeder had teruggegeven, werd S.G. in overleg met het Openbaar Ministerie vrijgelaten door de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMoeder doet aangifte tegen dochter voor verduistering van gouden sieraden