zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Militair opent vuur tijdens feestje: Tiener in buikstreek geraakt

lees ook ...

Narcoticabrigade arresteert medeplichtigen in 11 kilo drugsz...

Op dinsdag 9 april 2024 heeft de Narcoticabrigade twee drugsverdachten, geïdentificeerd als C.C. (29) en D.J. (41), aangehouden tijdens een lopend onderzoek. Deze individuen worden ervan verdacht betr...

Een zorgwekkend schietincident heeft op zondag 24 maart 2024 de rust in het ressort Winti Wai verstoord, waarbij de 18-jarige N.K. ernstig gewond raakte. Het incident speelde zich af aan de Bijlstraat, waarbij betrokkenheid van een militair aan het licht kwam. Na ontvangst van de schietmelding begaf de politie van het bureau Latour zich onmiddellijk naar de locatie voor onderzoek.

Uit de eerste bevindingen bleek dat de schutter, een 36-jarige militair genaamd G.L., zijn dochter opspoorde die zich op een feestje bevond. De situatie escaleerde toen G.L. zijn dochter vond in het gezelschap van meerdere jongeren, wat leidde tot een verhitte woordenwisseling en fysiek geduw tussen hem en de groep.

In de hitte van het moment trok G.L. zijn dienstwapen en loste schoten op de groep jongens, met als tragisch gevolg dat N.K. in zijn buikstreek werd geraakt. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo vervoerd.

De politie heeft de schutter in hechtenis genomen en overgedragen aan de Militaire Politie, die de verdere afhandeling van deze zaak op zich neemt. Dit incident heeft de gemeenschap geschokt en roept vragen op over wapenbeheer en -gebruik onder militairen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMilitair opent vuur tijdens feestje: Tiener in buikstreek geraakt