zaterdag 25 mei 2024
32 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
0
(0)

Medewerkers SWM stelen goederen uit het magazijn

lees ook ...

Politie Stolkertsijver onderschept drugs in cornflakesdozen

De politie van de controlepost te Stolkertsijver heeft op zaterdag 11 mei 2024 en zaterdag 18 mei 2024 succesvolle drugsinbeslagnames uitgevoerd. Tijdens een voertuigcontrole op 11 mei 2024 ontdekten ...

Een leidinggevende van de N.V. Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) deed in de maand december 2022 aangifte van diefstal bij de Recherche van Regio Paramaribo, nadat er ongeregeldheden waren geconstateerd bij een afdeling van SWM.

Volgens verklaring van de aangever deed hij in de maand januari 2022 inkopen van materialen ten behoeve van het bedrijf en plaatste de gekochte goederen in een magazijn. Bij een interne onderzoek van het bedrijf bleek een deel van de goederen uit het magazijn te zijn weggenomen. Daarbij kwam naar voren dat bepaalde medewerkers zich zonder medeweten van de leiding van de afdeling schuldig hebben gemaakt aan veelvuldig illegale wateraansluitingen.

Na uitgewerkte informatie van de politie zijn de drie verdachten, de 41-jarige B.E. en R.D., beide 38 jaar en R.T. 56, die in samenwerking de strafbare feiten hebben gepleegd, op vrijdag 05 mei 2023 na te zijn ontboden door de politie, aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het verder onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMedewerkers SWM stelen goederen uit het magazijn