zaterdag 1 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
5
(2)

Mannen die vuurwapenvergunningen en percelen ‘regelden’ aangehouden

lees ook ...

Werkneemster besteelt werkgever

De 23-jarige Madhu G. is op donderdag 29 september door de politie van het bureau Lelydorp ter zake diefstal en verduistering aangehouden. De 27-jarige ondernemer Ziyad F. deed op 29 september omstree...

Drie mannen Anandkoemar, N. (52), Chanderdeo, J. (58) en Amriskoemar, D. (30) zijn op respectievelijk 2 februari, 16 maart en 4 april door wetsdienaren van de afdeling Fraude aangehouden. Deze mannen worden ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming criminele organisatie, oplichting en medeplichtigheid aan oplichting. De drie verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De politie heeft na te zijn geconfronteerd met verschillende gevallen er werk van gemaakt om dit trio op te sporen en aan te houden. Enkele aangevers hebben verklaard dat de verdachten telefonisch contact maakten met aanvragers van gronden en vuurwapenvergunningen.

De drie mannen deden zich voor als te zijn een medewerker van de afdeling Vuurwapen of van het ministerie van Grondbeleid en Grondbeheer (GBB) en gaven aan dat zij in staat waren om hun vuurwapen- of wel grondaanvraag in orde te maken tegen een financiële vergoeding.

Tientallen burgers zijn op deze manier voor grote geldbedragen in SRD, US$ of euro benadeeld. Op de gemeenschap doet de politie opnieuw een dringend beroep om zich niet te laten beetnemen door deze kwaadwilligen, die telefonisch allerlei loze beloften doen. Voor informatie met betrekking tot uw vuurwapenaanvraag dient u zich persoonlijk te wenden tot de afdeling Vuurwapen die gevestigd is aan de Henck Arronstraat nr.61 en het ministerie van GBB aan de Cornelis Jongbawstraat voor een grondaanvraag.

Eventuele benadeelden worden voor het doen van aangifte opgeroepen zich alsnog te wenden tot de afdeling Fraude die belast is met het verdere onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMannen die vuurwapenvergunningen en percelen 'regelden' aangehouden