dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
18.5 C
Amsterdam
3.5
(2)

Mannen die hun vrouw mishandelden, aangehouden

lees ook ...

Zeven aanhoudingen in moordzaak Tweekinderenweg

Na verkregen en uitgewerkte informatie hebben medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten (KD) en het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) de twee voortvluchtige verdachten J.B. en A.D. gearresteerd bi...

De politie van het bureau Rijsdijk heeft op vrijdag 18 augustus 2023 de verdachten A.J (46) en J.J. (24) op een adres in het politie ressort, ter zake bedreiging en zware mishandeling aangehouden.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie kwam naar voren dat beide verdachten afzonderlijk een relatie hebben met de twee zussen K.J. en K.C. Zowel de mannen als de vrouwen hebben gezamenlijk op zondag 20 augustus 2023 zich tegoed gedaan aan alcohol. Plotseling is er een ruzie ontstaan, waarbij J.J. zijn vriendin K.J. een slag toebracht op haar neus, waarbij het slachtoffer een zwelling op haar neus heeft opgelopen en medisch moest worden behandeld.

De andere verdachte A.J. deed gewapend met twee scherpe voorwerpen dreigende uitlatingen naar zijn vriendin K.C. Het onderzoek wees verder uit dat A.J. in de maand juni 2023 zich ook schuldig had gemaakt aan dezelfde strafbare feiten en dat hij zich bij die aanhouding hevig had verzet tegen de politie. Beiden mannen werden na hun aanhouding ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten A.J. en J.J. door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMannen die hun vrouw mishandelden, aangehouden