donderdag 18 april 2024
25 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Man voor winkel beroofd van gouden halsketting

lees ook ...

Procureur-generaal vraagt opsporing van Braziliaanse drugsve...

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname heeft opdracht gegeven tot de opsporing en aanhouding van Renan de Oliveira Pacheco, geboren op 31 december 1987 in Brazilië. Pacheco wordt v...

Een man die voor een winkel met twee andere mannen in gesprek was, werd beroofd van zijn gouden halsketting. In deze zaak hebben leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) in samenwerking met de inlichtingendienst van de politie de vier verdachten S.W. alias Don (26), L.J. alias Lens of Min (33), D.G. alias Tjoepa (27) en U.T. alias Kokkok (32) aangehouden.

De beroving vond plaats voor een winkel in het ressort Livorno. Volgens het voorlopige onderzoek begaven twee hunner zich naar de winkel, waarbij één hunner de winkel binnenstapte, terwijl de andere buiten stond te wachten. Na de daad kozen beide verdachten het hazenpad. Een omstander ging de verdachten achterna en zag dat beiden in een gereedstaande voertuig instapten, dat vervolgens met hoge snelheid wegreed.

Aan de hand van de camerabeelden is het voertuig door de inlichtingendienst in beeld gebracht en werd de verdachte S.W. alias Don door het RBTP aangehouden. Deze verdachte blijkt de eigenaar te zijn van het voertuig waarmee het stafbare feit is gepleegd.

Hangende het onderzoek is het voertuig in beslag genomen. Op zijn aanwijzing werden vervolgens de verdachten L. J. en D.G. aangehouden. Bij de verdachte L.J. is er een dames Yamaha bromfiets in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat er met deze bromfiets meerdere berovingen zijn gepleegd.

De buitgemaakte halsketting was reeds doorverkocht en op aanwijzing van de aangehouden verdachten is de heler U.T. opgespoord en eveneens in de boeien geslagen. De verdachten werden vervolgens overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan voor winkel beroofd van gouden halsketting