dinsdag 25 januari 2022
27.6 C
Paramaribo
2.9 C
Amsterdam
5
(1)

Man vermoordt vrouw in pension en vlucht

lees ook ...

Bejaarde vrouw in Suriname worstelt met rovers

Een bejaarde vrouw raakte met twee rovers in een worsteling toen die haar gouden halsketting probeerden weg te rukken. De seniorenburger bevond zich op haar erf. Het is de dieven niet gelukt om het si...

In een pension aan de Mankistraat heeft een man vandaag vermoedelijk een vrouw vermoord. Hij zou daarna zijn gevlucht. Intussen is de politie een onderzoek begonnen naar de man die samen met het latere slachtoffer in een kamer in het pension ging.

Vermoedt wordt dat het duo ruzie heeft gekregen. Er zijn spullen overhoop aangetroffen in de kamer. De vrouw lag halfnaakt dood op de vloer.

Hoe de vrouw aan haar einde is gekomen is nog onbekend. De politie heeft daarom het lichaam in beslag genomen voor sectie. De mond van de vrouw was wel gepropt.

Vernomen wordt dat de man tegen het personeel van het pension zei, dat hij naar de winkel ging. Bij de poort aangekomen, sloeg hij op de vlucht. Het personeel vertrouwde dit gedrag niet en nam een kijkje in de kamer waar zij het slachtoffer aantroffen.

De politie is direct ingeschakeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan vermoordt vrouw in pension en vlucht