woensdag 21 april 2021
27.1C
Paramaribo
10.9C
Amsterdam
5
(1)

Man vermoordt vrouw in pension en vlucht

lees ook ...

Acht criminelen plegen gewapende roofoverval in goudzoekersk...

In het oosten van Suriname hebben acht criminelen een gewapende roofoverval gepleegd. Volgens een slachtoffer is hij beroofd door deze criminelen van grote geldbedragen. Het zou gaan om SRD 50.000, US...

In een pension aan de Mankistraat heeft een man vandaag vermoedelijk een vrouw vermoord. Hij zou daarna zijn gevlucht. Intussen is de politie een onderzoek begonnen naar de man die samen met het latere slachtoffer in een kamer in het pension ging.

Vermoedt wordt dat het duo ruzie heeft gekregen. Er zijn spullen overhoop aangetroffen in de kamer. De vrouw lag halfnaakt dood op de vloer.

Hoe de vrouw aan haar einde is gekomen is nog onbekend. De politie heeft daarom het lichaam in beslag genomen voor sectie. De mond van de vrouw was wel gepropt.

Vernomen wordt dat de man tegen het personeel van het pension zei, dat hij naar de winkel ging. Bij de poort aangekomen, sloeg hij op de vlucht. Het personeel vertrouwde dit gedrag niet en nam een kijkje in de kamer waar zij het slachtoffer aantroffen.

De politie is direct ingeschakeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan vermoordt vrouw in pension en vlucht