zaterdag 3 december 2022
25 C
Paramaribo
2.7 C
Amsterdam
0
(0)

Man verkoopt sieraden werkgever aan juwelier

lees ook ...

Slachtoffer gedood bij roofoverval

De 43-jarige Andre Misiedjan is zaterdagochtend 26 november tijdens een roofoverval aan de Granolovallenweg te Albina in het distrikt Marowijne om het leven gebracht door twee gemaskerde en met vuistv...

De 36-jarige Sharwien G. is door leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) op zijn woonadres te Lelydorp opgespoord en aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan inbraak in de woning van zijn werkgever. Hij forceerde daarbij een raam en betrad de woning. Bij die gelegenheied heeft hij geld en sieraden gestolen.

Ten tijde van de inbraak bevond zijn werkgever zich voor vertier buiten Paramaribo. Bij terugkeer in Paramaribo, zag hij dat het raam geforceerd was en dat zijn geld en sieraden waren weggenomen. De benadeelde deed op maandag 19 september aangifte van deze inbraak op het politiebureau Lelydorp.

Er werd een interne opsporing van de verdachte gelast, waarbij Sharwien op 24 september door het RBTM is aangehouden. Hij heeft de sieraden verkocht aan een juwelier te Paramaribo en een deel van het gestolen geld aan zijn zwakbegaafde moeder gegeven.

Met het ander deel van het geld heeft hij schoolspullen gekocht. Sharwien G. is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie van Lelydorp in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan verkoopt sieraden werkgever aan juwelier