dinsdag 23 april 2024
25 C
Paramaribo
0.9 C
Amsterdam
5
(1)

Man verduistert geld van verkochte auto

lees ook ...

Slachtoffer laat leven bij gewapende roofoverval

De 39-jarige R.K. heeft bij de gewapende roofoverval in de morgen van vrijdag 19 april 2024 op een adres in het politieressort Livorno ter plekke het leven gelaten. De politie van het bureau Livorno d...

De politie van het bureau Lelydorp hield op donderdag 13 april 2023 de verdachte R.L. (32) aan op zijn woonadres. Dit gebeurde, nadat de 61-jarige S.M. op dinsdag 04 april jongstleden aangifte deed tegen de 32-jarige man, voor oplichting en verduistering.

Naar zeggen van de aangeefster moest zij, voor haar nicht C.H. die in Nederland woont, maar een voertuig bij SM had achtergelaten, verkopen aan een goede vriend van haar nicht. De auto werd opgehaald door R.L. die het voertuig moest verkopen voor een bepaald bedrag in US dollars. Dat bedrag moest volgens afspraak worden overgedragen aan de aangeefster.

Nadat het voertuig verkocht was, werd er niets meer van de verdachte vernomen. Het gelukte de eigenares van het voertuig na een poos telefonisch contact te krijgen met R.L., die vreselijk te keer ging en C.H. voorhield dat geld niet te zullen afstaan. Op grond hiervan deed S.M. aangifte bij de politie.

De verdachte werd door de wetsdienaren opgespoord en aangehouden. Na zijn voorgeleiding is R.L. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan verduistert geld van verkochte auto