donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
0
(0)

Man vast voor opzettelijke vrijheidsberoving en overtreding Vuurwapenwet 

lees ook ...

Zeven aanhoudingen in moordzaak Tweekinderenweg

Na verkregen en uitgewerkte informatie hebben medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten (KD) en het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) de twee voortvluchtige verdachten J.B. en A.D. gearresteerd bi...

Politieagenten van het bureau De Nieuwe Grond en leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM), hebben vrijdag de 23-jarige Fransman Sean-Paul J. opgespoord en aangehouden op een adres te Wanica. Volgens de binnengekomen melding waren er schoten gelost op een adres in het district Wanica. Van een vrouw die ter plaatse werd aangetroffen, werd vernomen dat een dame kort voor de komst van de politie was ontvoerd.

Er werd direct door de agenten een onderzoek ingesteld. Zij begaven zich naar het adres waar het slachtoffer D.S. woonachtig is. Een huisgenoot van het slachtoffer wist de politie te vertellen dat zij het voertuig waarin de bestuurder Th.K. en twee andere vrouwen in zaten, had herkend als te zijn het voertuig van haar ex-zwager Sean-Paul.

Naar aanleiding van deze informatie zette de politie het onderzoek voort en op een ander adres eveneens te Wanica trof zij bedoelde voertuig aan. Bij het zien van de politie gooide Th.K. het wapen waarmee Sean-Paul een schot had gelost in een bosschage. Op zijn aanwijzing werd deze terug gevonden en in beslag genomen.

Het is de politieambtenaren gelukt om Sean-Paul die op hetzelfde adres vertoefde, aan te houden. Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat hij zijn ex-vriendin D.S. met geweld in het voertuig had geduwd en vermoedelijk na een eindje met haar te hebben gereden, weer vrij liet.

Sean Paul is in het belang van het onderzoek, na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie ingesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan vast voor opzettelijke vrijheidsberoving en overtreding Vuurwapenwet