woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
5
(1)

Man uit Sipaliwini vast voor kappen oom

lees ook ...

Drugsbestrijdingsteam houdt passagiers met 10 kg cocaïne aan...

Op zaterdagochtend 27 mei 2023 heeft het Bestrijding Internationale Drug (BID) team op de Internationale J.A.P. luchthaven twee passagiers die op het punt stonden naar het buitenland te vertrekken, aa...

De 49-jarige Arnold K. is door leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) te Botopasi in het district Sipaliwini opgespoord en aangehouden. Hierna werd de verdachte overgebracht naar Paramaribo en direct overgedragen aan de Recherche van Regio Midden. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat Arnold op 11 mei zijn oom A.D. in het dorp Dan in het district Sipaliwini met een scherp voorwerp te lijf ging.

Het slachtoffer heeft een kapverwonding in zijn rechterzij opgelopen. Met de helikopter werd de gewonde oom ter verpleging afgevoerd naar Paramaribo. Het slachtoffer is voor verdere medische behandeling opgenomen in de ziekeninrichting en moest er operatief worden is ingegrepen.

Bij de voorgeleiding heeft de verdachte bekend het strafbare feit te hebben gepleegd, omdat er meermalen in zijn woning is ingebroken en goederen zijn weggenomen. Bij hem rees het vermoeden dat zijn oom A.D. en diens zoon de diefstallen middels braak hebben gepleegd. Verder gaf hij de politie te kennen, dat hij nooit aangifte van de verschillende diefstallen middels braak heeft gedaan en het recht in eigen handen heeft genomen.

Het scherp voorwerp waarmee de verdachte Arnold het slachtoffer heeft verwond en een illegaal jachtgeweer zijn door de politie in beslag genomen. Samen met de in beslag genomen voorwerpen is de verdachte overgedragen aan de Recherche van Regio Midden, die belast is met het onderzoek in deze zaak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan uit Sipaliwini vast voor kappen oom