maandag 22 april 2024
30 C
Paramaribo
9.9 C
Amsterdam
5
(1)

Man uit Sipaliwini vast voor kappen oom

lees ook ...

Procureur-generaal vraagt opsporing van Braziliaanse drugsve...

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname heeft opdracht gegeven tot de opsporing en aanhouding van Renan de Oliveira Pacheco, geboren op 31 december 1987 in Brazilië. Pacheco wordt v...

De 49-jarige Arnold K. is door leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) te Botopasi in het district Sipaliwini opgespoord en aangehouden. Hierna werd de verdachte overgebracht naar Paramaribo en direct overgedragen aan de Recherche van Regio Midden. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat Arnold op 11 mei zijn oom A.D. in het dorp Dan in het district Sipaliwini met een scherp voorwerp te lijf ging.

Het slachtoffer heeft een kapverwonding in zijn rechterzij opgelopen. Met de helikopter werd de gewonde oom ter verpleging afgevoerd naar Paramaribo. Het slachtoffer is voor verdere medische behandeling opgenomen in de ziekeninrichting en moest er operatief worden is ingegrepen.

Bij de voorgeleiding heeft de verdachte bekend het strafbare feit te hebben gepleegd, omdat er meermalen in zijn woning is ingebroken en goederen zijn weggenomen. Bij hem rees het vermoeden dat zijn oom A.D. en diens zoon de diefstallen middels braak hebben gepleegd. Verder gaf hij de politie te kennen, dat hij nooit aangifte van de verschillende diefstallen middels braak heeft gedaan en het recht in eigen handen heeft genomen.

Het scherp voorwerp waarmee de verdachte Arnold het slachtoffer heeft verwond en een illegaal jachtgeweer zijn door de politie in beslag genomen. Samen met de in beslag genomen voorwerpen is de verdachte overgedragen aan de Recherche van Regio Midden, die belast is met het onderzoek in deze zaak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan uit Sipaliwini vast voor kappen oom