woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
5
(1)

Man steelt gouden ketting werkgever en koopt auto voor vriendin

lees ook ...

Eigenaar doet aangifte van koeiendiefstal: vermoeden van sla...

Op maandag 27 november 2023 heeft de eigenaar van een koe aangifte gedaan van diefstal op het politiebureau Corantijn. De eigenaar, bekend als K.K., meldde dat zijn grijs gevachte koe ongeveer een wee...

Op maandag 11 september 2023 heeft de politie van het bureau Houttuin de 25-jarige verdachte J.C. aangehouden op verdenking van diefstal van een gouden halsketting van zijn werkgever. De benadeelde, tevens ondernemer, vergezelde de verdachte, die had bekend de diefstal te hebben gepleegd, naar het politiebureau om aangifte te doen.

De verdachte verklaarde aan de politie dat hij de helft van de halsketting had verkocht aan een goudsmid in Latour voor een bedrag in SRD. Met dat geld heeft hij een bromfiets voor zichzelf gekocht en een auto voor zijn vriendin.

De andere helft van de ketting heeft hij laten verwerken tot twee gouden ringen. Deze goederen zijn inmiddels in beslag genomen door de recherche van Regio Midden, die het onderzoek leidt.

De verdachte werd onmiddellijk aangehouden en voorgeleid. Na overleg met het Openbaar Ministerie is J.C. in verzekering gesteld door de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan steelt gouden ketting werkgever en koopt auto voor vriendin