woensdag 8 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-1.3 C
Amsterdam
0
(0)

Man steekt woning vermoedelijk uit boosheid in brand

lees ook ...

Broers aangehouden voor overtreding wet verdovende middelen

Een gemengd team van de politie van Regio Oost heeft de gebroeders Daryl H. (33) en Maikel H. (37) die drugsverkopers zijn, voor overtreding wet verdovende middelen aan de Redjoweg te Meerzorg in het ...

Een 38-jarige man is vandaag door de politie aangehouden en in verzekering gesteld voor brandstichting in een woning aan de Broodboomstraat. Hij heeft de woning vermoedelijk uit boosheid in brand gestoken. Bij de politie maakte hij een verwarde indruk.

Eerder was deze man al aangehouden, omdat hij de autoruit van zijn zus had vernield en ook bij de buren had ingebroken. De man zou vermoedelijk boos zijn geworden dat aangifte tegen hem was gedaan en stak daarna de brand in het huis.

Bij de brandweer was melding gemaakt van een woningbrand rond 05.20 uur. De brandweerlui zijn naar het brandadres gegaan. Ze arriveerden daar rond 05.23 uur. De brand was onder controle om 05.53 uur. Volgens de brandweer gaat het om een hoogbouw pand dat in hout en steen was opgetrokken. Er woonde een moeder samen met haar zoon, dochter en kleindochter in het huis.

De brandweer wist een gascilinder van 28 lbs te verwijderen uit de woning. Een aangrenzend pand heeft schroeischade overgehouden aan de schroten, airco-unit en regenkappen. De woning was niet verzekerd, maar wel aangesloten op het elektriciteitsnet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan steekt woning vermoedelijk uit boosheid in brand