maandag 3 oktober 2022
29.4 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
0
(0)

Man slingert uit voertuig bij een verkeersongeval

lees ook ...

Man verkoopt sieraden werkgever aan juwelier

De 36-jarige Sharwien G. is door leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) op zijn woonadres te Lelydorp opgespoord en aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan i...

De politie van het bureau Munder kreeg een melding van het Command Center dat een verkeersongeval zich had voorgedaan aan de Ringweg, waarbij een man uit zijn voertuig was geslingerd. Toen de wetsdienaren op de locatie aankwamen troffen ze inderdaad een man aan op het wegdek. De man verkeerde onder invloed van alcohol.

Volgens het voorlopig onderzoek is gebleken dat de 24-jarige autobestuurder D.R. de rechterbaan van de Ringweg Zuid reed. Hij kwam vanuit de richting van de Charlesburgweg gaande in de richting van de Guaranistraat. Ter hoogte van een handelszaak raakte de man van de weg en kwam rechts van weg op de berm terecht.

Bij die gelegenheid merkte D.R. op dat er een hoop scherpzand voor zich was en week daarbij uit naar links. Hij verloor daarbij de controle over de besturing van zijn voertuig en kwam tegen een EBS mast aan, die langs de linkerzijde van de weg stond. De mast brak hierdoor in tweeën.

De autobestuurder D.R. slingerde op dat moment uit het voertuig en kwam op het wegdek terecht. De auto kwam iets verder tot stilstand. De materiële schade aan het voertuig is aanzienlijk.

D.R. die in het bezit is van een rijbewijs, klaagde van pijn aan zijn linkerarm en rechterbeen en liep snijwonden op aan zijn hoofd. Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor het verkrijgen van medische hulp.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan slingert uit voertuig bij een verkeersongeval