dinsdag 2 maart 2021
24.2C
Paramaribo
9.1C
Amsterdam
5
(1)

Man slaat vrouw bewusteloos

lees ook ...

Gouddelver aangehouden voor schieten op collega

De 38-jarige P.N. die op 22 februari op een collega schoot, is door medewerkers van een politie detachement te Stoelmanseiland aangehouden. De politie ontving die dag een melding van een schietinciden...

In het ressort Latour heeft de 34-jarige S.K. tijdens een ruzie zijn partner zodanig mishandeld, dat zij bewusteloos neerviel. Hij heeft haar een aantal vuistslagen toegebracht op het hoofd. Buren schakelden de politie van het bureau Latour in. Bij aankomst van de wetsdienaren lag de vrouw nog in bewusteloze toestand op de vloer. Na enkele minuten kwam ze bij weer bij.

S.K. werd ter plekke aangetroffen, in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer liep zwellingen op in het gelaat en klaagde van pijn over haar gehele lichaam. Met het politievoertuig werd de vrouw voor medische hulp afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Na medische behandeling, deed ze aangifte tegen haar partner. De vrouw verklaarde tegenover de politie, dat dit niet de eerste keer is dat haar partner haar zo heeft mishandeld. De man is na afstemming met het Openbaar Ministerie opgesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan slaat vrouw bewusteloos