donderdag 13 mei 2021
26.1 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
5
(1)

Man slaat vrouw bewusteloos

lees ook ...

Passagier met 8 flessen drugs aangehouden op Surinaamse luch...

Drugssmokkelaars geven niet op en maken gebruik van elke gelegenheid die zij vinden, om drugs uit Suriname te smokkelen. Op 27 april was dit weer het geval. De 32-jarige Emanuel S. is door het Bestri...

In het ressort Latour heeft de 34-jarige S.K. tijdens een ruzie zijn partner zodanig mishandeld, dat zij bewusteloos neerviel. Hij heeft haar een aantal vuistslagen toegebracht op het hoofd. Buren schakelden de politie van het bureau Latour in. Bij aankomst van de wetsdienaren lag de vrouw nog in bewusteloze toestand op de vloer. Na enkele minuten kwam ze bij weer bij.

S.K. werd ter plekke aangetroffen, in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer liep zwellingen op in het gelaat en klaagde van pijn over haar gehele lichaam. Met het politievoertuig werd de vrouw voor medische hulp afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Na medische behandeling, deed ze aangifte tegen haar partner. De vrouw verklaarde tegenover de politie, dat dit niet de eerste keer is dat haar partner haar zo heeft mishandeld. De man is na afstemming met het Openbaar Ministerie opgesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan slaat vrouw bewusteloos