donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
5
(1)

Man slaat vrouw bewusteloos

lees ook ...

Vluchtende verdachte door de politie beschoten

De verdachte R.R. liep in de avond van vrijdag 17 maart jongstleden tijdens een politieoptreden aan de van Sommelsdijkstraat een schotverwonding op bij zijn vlucht met 'zijn' auto. Politieambtenare...

In het ressort Latour heeft de 34-jarige S.K. tijdens een ruzie zijn partner zodanig mishandeld, dat zij bewusteloos neerviel. Hij heeft haar een aantal vuistslagen toegebracht op het hoofd. Buren schakelden de politie van het bureau Latour in. Bij aankomst van de wetsdienaren lag de vrouw nog in bewusteloze toestand op de vloer. Na enkele minuten kwam ze bij weer bij.

S.K. werd ter plekke aangetroffen, in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer liep zwellingen op in het gelaat en klaagde van pijn over haar gehele lichaam. Met het politievoertuig werd de vrouw voor medische hulp afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Na medische behandeling, deed ze aangifte tegen haar partner. De vrouw verklaarde tegenover de politie, dat dit niet de eerste keer is dat haar partner haar zo heeft mishandeld. De man is na afstemming met het Openbaar Ministerie opgesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan slaat vrouw bewusteloos